SINGLES DAY FÖRLÄNGT-  22% RABATT PÅ DITT KÖP - RABATTKOD: SW21

0

SINGLES DAY FÖRLÄNGT-  22% RABATT PÅ DITT KÖP - RABATTKOD: SW21

  • Fri frakt över 299 kr
  • Över 40 000 nöjda kunder
  • Köp nu, betala i December!

Anti-akne

Akne är inte bara finnar utan bidrar också till rodnad, torrhet och en hel del ärr. Aknebehandlingar är till för dig som vill klara upp en envis problemhy. Dessa produkter hjälper till att lugna, återfukta och behandla akne samt ärr. Se din hud förvandlas!

Anti-akne
Filtrera
Behandlingsområden (0/6 valda)
Sortera

2 Stycken Skinroller
KÖP TVÅ TILL PAKETPRIS

2 Stycken Skinroller

699 kr
Trouble Skin Solution Magic Powder
Punktbehandla finnar

Trouble Skin Solution Magic Powder

199 kr
Paket mot ärr
För ärr i ansiktet

Paket mot ärr

799 kr
Mild Cleanser 200 ml
För känslig hud

Mild Cleanser 200 ml

179 kr
Dermaceutic Mask 15
Mot fet hud

Dermaceutic Mask 15

599 kr
Blackhead Remover Peel Mask
Mot SVARTA pormaskar

Blackhead Remover Peel Mask

179 kr
Visa fler

Anti-akne hudvård mot akne och problemhy | Skinroller.se

Akne börjar när sekret från hudens talgkörtlar sätter ihop de små öppningarna för hårsäckar (tilltäppta porer). Om öppningarna är stora, är de ofta svarta pormaskar: små platta fläckar med en mörk färg. Om öppningarna håller sig små, är de ofta vita pormaskar: små köttfärgade bultar. Båda typerna av täppta porer kan utvecklas till svullna, ömma inflammationer och finnar. Svåra fall av akne (cystisk akne) är fasta svullnader under hudens yta som blir inflammerade, ömma och ibland infekterade.

Många studier har visat att salicylsyra (BHA) och bensoylperoxid är essentiella anti-acne-ingredienser och det första steget innan du söker professionell hjälp. Det finns många produkter som innehåller salicylsyra (BHA) och bensoylperoxid. Många av dem innehåller dock också skadande ingredienser som kan öka oljeproduktionen och samtidigt orsaka torra partier. Därför är det så viktigt att du väljer anti-akne-produkter på ett noggrant sätt. Även de bästa anti-akne-hudvårdrutinerna kan gå fel om du överdriver, inte håller koll på hur din hud svarar, och om du inte väljer en lämplig hudvårdsrutin som kompletterar dina anti-akne produkter.

Vad du kan testa och vilka ingredienser du ska leta efter:

Vissa behöver kanske inte använda både salicylsyra (BHA) och en bensoylperoxidprodukt. För vissa behövs båda. Du måste helt enkelt testa dig fram och se vad som fungerar för din hud.

Ett annat sätt att experimentera är att använda bensoylperoxidprodukten en dag och nästa dag använda salicylsyra (BHA). Du kan också experimentera med att använda salicylsyra (BHA) under dagen och bensoylperoxidprodukten på natten.

Produkter med retinol, niacinamid och C-vitamin kan också hjälpa till, eftersom varje ingrediens arbetar för att förbättra matt, ojämn hudton, minimera porer och har hudåterställande egenskaper som balanserar huden och får den att kännas normal.