Oktoberfest! Få 20% rabatt på ditt nästa köp- Ange kod: OKT20

0

Oktoberfest! Få 20% rabatt på ditt nästa köp- Ange kod: OKT20

  • Fri frakt över 299 kr
  • Över 40 000 nöjda kunder
  • Köp nu, betala i November!

Mot rynkor

Rynkor är ett tecken på åldrande, men är också oberoende på ålder ett resultat för hög exponering av UV-strålning eller rökning. Rynkor kan delas in i två olika kategorier; Fina linjer som orsakas av exempelvis solexponering och djupare rynkor pga. starka ansiktsmuskler. För djupare rynkor krävs en mer intensiv behandling. 

Mot rynkor
Filtrera
Behandlingsområden (0/7 valda)
Sortera

Botalinum Ampoule Kit
Anti-aging

Botalinum Ampoule Kit

999 kr
Tri Vita C30 Serum
Boosta hösthuden

Tri Vita C30 Serum

979 kr
Ögonroller
Mot kråksparkar och fina liner

Ögonroller

299 kr
Visa fler

Mot Rynkor och Fina linjer Anti-Age produkter | Skinroller.se

Har fina linjer och rynkor dykt upp på ditt ansikte från ingenstans? Om du undrar hur du kan minimera dem, är det bästa du kan göra att kombinera en hudvårdsprodukt som innehåller ingredienser som kompletterar varandra och arbetar för att minska rynkornas utseende. Det är självklart enklare sagt än gjort. Vilken ansiktsrengöring och fuktkräm bör du egentligen använda? Nedan har vi skrivit en sammanfattning för en hudvårdsrutin anpassad till att minska utseendet på fina linjer och rynkor.

Tvätta ditt ansikte med en icke-torkande ansiktsrengöring

Oavsett din hudtyp eller hudvård är det första steget i din hudvårdsrutin, morgon och kväll, att tvätta ansiktet. Detta hjälper till att rensa ytan på din hud från smuts och föroreningar som har byggts upp. Om du har rynkor, leta efter en icke-torkande ansiktsrengöraring som hjälper till att avlägsna alla spår av smink och föroreningar från hudens yta utan att torka ut huden. Skölj noggrant med ljummet vatten efter rengöring, men torka inte ansiktet. Att applicera resten av dina hudvårdsprodukter på fuktig hud kan hjälpa till att låsa in fukten.

Använd ett bra serum

När du har sköljt av din ansiktsrengöring, ska nästa steg i din rynkbekämpande hudvårdsrutin vara att applicera ett ansiktsserum. Serum hjälper till att ta itu med specifika hudvårdsproblem, som fina linjer och rynkor. Omedelbart efter applicering av serumet, ser huden mer strålande ut. Med fortsatt användning över tid reduceras utseendet på rynkor tydligt. Serum bör alltid appliceras före fuktkräm - det beror på att du alltid ska laga tunnare produkter under tjockare.

Investera i en ögonkräm

Ofta kan den ömtåliga huden runt ögonen visa tecken på åldrande först. Därför bör du lägga till en ögonkräm i din hudvårdsrutin om du har rynkor. Ögonkräm med fokus på rynkor, ger huden runt ögonområdet fasthet och minskar utseendet på mörka ringar med fortsatt användning över tiden. Se till att dutta istället för att gnugga in krämen.

Anti-age fuktkräm

Din rynkbekämpningsrutin skulle inte vara komplett utan en fuktkräm. Leta efter en som fokuserar på fina linjer och rynkor. Lägg på fuktkrämen efter ansiktsrengöring, serum och ögonkräm.

Avsluta med det viktigaste – SPF

Solskydd är viktigare än du tror. SPF är nyckeln till ung hud eftersom solexponering åldrar huden rejält. Lägg på solskydd som ditt sista steg i hudvårdsrutinen och du är skyddad mot de farligaste solstrålarna.