Behandla håravfall hemma med schampo & spray - Skinroller

15% RABATT | ANGE KOD: PAY15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% RABATT | ANGE KOD: PAY15

 • Över 200.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Augusti!
 • Originalet sedan 2012

Behandla & förebygg håravfall

Håravfall är väldigt läskigt och oroande att uppleva. Varför det händer, kan bero på en del olika saker. Stress, proteinfattig mat, graviditet, mediciner och andra sjukdomar är bara några anledningar. Om man upplever håravfall som inte har orsakats av någon farlig sjukdom, kan man alltid behandla detta och håret växer tillbaka, starkt och friskt.

 •  

  Vad orsakar håravfall? 

  Det finns olika anledningar till håravfall - det kan uppkomma som en följd av ett stressande liv, hormonella förändringar och ärftliga anlag som det främsta. Det ärftliga håravfallet är vanligare hos män men det kan också uppkomma hos kvinnor. Det kan uppstå oavsett ålder så någon kommer att märka uppkomsten av håravfall redan i början av 20-årsåldern medan andra kommer att uppleva det senare - i medelåldern. Håret börjar tunnas ut och bli ljusare och till sist faller det bort. 

  Vi vill påminna dig att en av anledningarna till håravfall kan vara en proteinfattig mat så ta hand om din kropp - både dess utsida och insida! 

  Märker du ett fläckvist håravfall rekommenderar vi att du kontaktar en läkare för den bästa möjliga behandlingen.

  Behandling mot håravfall 

  Om man upplever håravfall som inte har orsakats av någon farlig sjukdom, kan man alltid behandla detta och håret växer tillbaka, starkt och friskt. Så snart som du märker de första tecknen på håravfall ska du börja med en rätt behandling. På så sätt har du en bättre chans att förhindra att håravfallet fortsätter. Ibland är det bättre att använda färre hårprodukter istället för många. På grund av det har vi försiktigt samlat ihop våra veganska och naturliga hårprodukter för att hjälpa dig i kampen mot håravfall. 

  • Schampo är kanske den viktigaste hårprodukten eftersom det rengör vårt hår och hårbotten från all smuts och allt fett. Vårt Cicamed HLT Shampoo 3%  innehåller ett patenterat vitaminrikt peptidextrakt för att förebygga och motverka håravfall. Det tillför mer syre och näring till hårsäckar och på så sätt skyddar och reparerar dem. Schampot återfuktar också torr och känslig hårbotten. 

  • Balsam återfuktar ditt hår och förhindrar att vissa starka ingredienser torkar det. Cicamed Hair Loss Treatment Kit är paketet som vi har skapat för dig med schampot och en balsam som är rik på  vitamin A, vitamin B3, pro-vitamin B5, vitamin E och rött te. Det innehåller silkes- och veteprotein och ger naturlig glans åt skadat hår.
  • Cicamed HLT Scalp Treatment återskapar en normaliserad hårtillväxt och motverkar håravfall. Det innehåller den kliniskt prövade ingrediensen ProcapilTM som består av 3 unika ingredienser som tillsammans bildar ett komplex som har en direkt påverkan på hårsäcken. Det kan appliceras över problemområdet vardagligt - morgon och kväll för det bästa resultatet.

  Vänta inte längre eftersom du kan få det bästa resultatet om du börjar i tid med rätta hårprodukter! Våra produkter är veganska och innehåller inga starka ingredienser - allt som du ska leta efter för att kämpa mot håravfall. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss och få extra tips från våra hudterapeuter! 

Filtrera
HUDTILLSTÅND (0/1 vald)
Sortera

SALE
−23%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Cicamed HLT Shampoo 3% 300ml Cicamed HLT Shampoo 3% 300ml
Mot håravfall - Hårvård

Cicamed HLT Shampoo... Cicamed HLT Shampoo 3%... Cicamed HLT Shampoo 3% 300ml

350 kr 269 kr
SALE
−23%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Cicamed HLT Scalp Treatment 100ml Cicamed HLT Scalp Treatment 100ml
Näringsgivande spray mot håravfall - Hårvård

Cicamed HLT Scalp T... Cicamed HLT Scalp Trea... Cicamed HLT Scalp Treatment 100ml

389 kr 299 kr
SALE
−25%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Cicamed Hair Loss Treatment Kit Cicamed Hair Loss Treatment Kit
Paket mot håravfall - Hårprodukter

Cicamed Hair Loss T... Cicamed Hair Loss Trea... Cicamed Hair Loss Treatment Kit

399 kr 299 kr
Visa fler