Köp hudvård som ger huden lyster - Skinroller.se

15% EXTRA RABATT - KOD: JAN15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% EXTRA RABATT - KOD: JAN15

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Januari 2021!
  • Fri frakt över 399kr

Få glow & lyster i ansikter

Lyster betyder att huden utstrålar en naturlig glow. Lyster uppnås inte bara av de med fet hud, utan vem som helst kan få ökad lyster. Dels kan man uppnå lyster genom en hälsosam livsstil, dels rätt hudvård och massor av fukt.

topplista - för lyster & glow

Filtrera
HUDTILLSTÅND (0/14 valda)
Sortera

JAN15
−20%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Neutriherbs 24K Gold Eye Mask 5-pack Neutriherbs 24K Gold Eye Mask 5-pack
Ögonmasker Återfuktande - Mörka ögon - Ringar under ögonen - Hudvård

Neutriherbs 24K Gol... Neutriherbs 24K Gold E... Neutriherbs 24K Gold Eye Mask 5-pack

249 kr 199 kr
Visa fler

Ökad lyster - produkter som ökar din glow | Skinroller.se

Så var kommer exakt denna "glow" faktiskt från? Det finns två huvudorsaker för den extra lyster vi ser hos människor:

Cellförnyelse

Den första är den enkla fysiken av cellförnyelse. Hud får lyster när det är tillräckligt blankt för att reflektera ljuset. Huden blir nämligen matt när grova, döda hudceller staplas upp och diffunderar ljus. Barn och tonåringar har mer lyster eftersom deras hudceller förnyas var sjätte dag i genomsnitt.

När vi åldras, tar denna process alltmer tid och den påverkas också alltid av andra faktorer som övergripande hälsa, kost, sömnkvalitet, medicinering eller hormonella förändringar som kan leda till att cellomsättningen tar upp till några månader. Resultatet är att din hud blir mattare och förlorar några av dess reflekterande egenskaper.

Omlopp

Ökad blodcirkulation är en annan faktor som bidrar till hud med lyster. Har du någonsin lagt märke till hur du har mer glow efter träning, till och med efter att du har duschat? Det beror på att den ökade blodtillförseln till huden pumpar blodet till ytan av huden och gör att det blir rosigt eller ger lyster när huden reflekteras i ljuset.

 

Vill du ha en ökad lyster, finns det några hudvårdsalternativ du kan testa:

Skrubba

Börja med en djupgående kemisk exfoliering eller behandling för att avlägsna död hud och skapa en superslät bas. Leta efter AHA-syror som exfolierar på djupet.

Tillför fukt

Om du lägger till ett serum i din hudvårdsrutin, kommer det också att bidra till att ge klarhet och massor av lyster. Leta efter ett serum med återfuktande egenskaper som till exempel hyaluronsyra. Det gör att huden blir mer elastisk och ger en omedelbar glow.

Avsluta med en fuktkräm med SPF - ett måste för att säkerställa en långsiktig lyster.

Ansiktsmask

För extra fukt och näring, lägg en ansiktsmask minst en gång i veckan. Du kan välja vilken dag som helst, men det är smart att applicera en fuktgivande mask de dagar du känner dig extra torr för en härlig fuktboost.