En av Sveriges mest sålda skinroller sen 2012
Säkra betalningar med - | Skickas med - | Köpskydd - PriceRunner Köpskydd

Fri frakt på alla ordrar

Nöjd kund garanti

Över 25 000 nöjda kunder

Köp nu, betala i Januari

Höstens hudvårdstrender 2017

Höstens hudvårdstrender 2017
september 21, 2017 Nikilina Forsén

Här är höstens hudvårdstrender 2017!

Vilka är egentligen höstens hudvårdstrender 2017? Hur mycket vi än önskar att sommaren varade året runt, kryper hösten sig allt närmare inpå. Det positiva med det är dock nya härliga trender, produkter och inspiration inom skönhet att testa på och ta hand om sig själv med. När årstiden ändras gäller det att vara uppdaterad och även anpassa sin hudvårdrutin efter säsongen. Här är vår guide till höstens hudvårdstrender 2017!

Rengöring

Rengöring och en bra rengöringsrutin är ju som du säkert redan vet bland det viktigaste för att hålla huden vacker och välmående, och denna trend blir bara hetare och hetare! Och att lägga ner tid på en riktigt bra rengöring med rätt ingredienser är verkligen något alla borde göra. Detta oavsett om det är trendigt eller inte!

Hur mycket älskar man inte känslan av en riktigt ren och fräsch hud? Vår favoritrengöring är Cicameds ”ASD Active Cleansing Gel”, en djuprengörande cleanser i en härlig gel-formula som lämnar huden grundligt rengjord utan att täppa till den!

Du kan köpa ”ASD Active Cleansing Gelhär.


Ansiktsmasker

Det är helt enkelt bara omöjligt att tröttna på ansiktmasker. Denna trend var stor redan 2016 och håller i sig även i år. Av höstens hudvårdstrender 2017 måste denna ändå vara bland de roligaste. Det finns ju så otroligt många alternativ på ansiktmasker för alla hudtyper och behov! En av de absolut trendigaste ansiktmaskerna just nu är ”Black Head Peel Off Mask”, och vår favorit är ”Black Head Removal Peel Off Mask” från Neutriherbs. En peel off mask är alltså en ansiktsmask som avlägsnar död hud och binder till sig tilltäppta porer så att alla orenheter avlägsnas från huden när du drar av masken. Lite som magi kan man säga! Och inte är det konstigt att denna mirakelprodukt fullkomligt exploderat på sociala medier på senaste tiden.

Du kan köpa ”Black Head Removal Peel Off Mask” här.


Vegan Beauty

Förutom att det är trendigt med organiskt vad gäller det mesta i livet så håller den organiska hudvårdstrenden i sig och verkar vara här för att stanna. Att välja ett organiskt hudvårdsmärke framför de lite mer kända märkena på marknaden (där det oftast är just det kända märket du betalar dyra pengar för) är en av de bästa hudvårdsinvesteringarna du kan göra. Ett populärt Organiskt hudvårdsmärke är Cicamed, som genom år av forskning har lyckats kombinera det bästa från naturen med modern vetenskap och teknologi. Deras produkter innehåller endast aktiva och naturliga igredienser med bevisad effekt. Inga onödiga tillsatser i deras produkter helt enkelt, utan de viktigaste och mest näringsrika ämnena som bygger upp din hud från insidan! Vår favorit är deras härliga serum med Vitamin C, vitaminen som är hudens bästa vän!

Du kan köpa ”Cicamed Organic Science Serum Chär.


Aktiva ingredienser

Ett stort fokus vad gäller höstens hudvårdstrender 2017 ligger i ingredienserna. Allra helst ska de vara aktiva och rena med hög koncentration i en liten formula. Produkter som ofta innehåller just detta och är fulla av näringsrika ingredienser som gör underverk för huden är serum.

Ett sådant vi rekommenderar är ”Retinol Serum med Vitamin E” från Neutriherbs, den magiska hudvårdsingrediensen som i studier har visat sig ha en föryngrande effekt på huden.

Du kan köpa ”Neutriherbs Retinol Serum med Vitamin Ehär.

 


Naturlig hudvård

Less is more. Naturligt, enkelt, effektivt, skonsamt och säkert är nyckelorden i denna trend. Och vem undviker inte gärna konstiga kemikalier och allergiska reaktioner? Produkter som hjälper huden att göra det jobbet den ändå gör och boostar lite extra är särskilt populära, och en av våra absoluta favoriter om du vill riktiga resultat av din hudvård är Skinroller. Skinroller är ett hudvårdverktyg som stimulerar hudens produktion av kollagen och får den att reparera sig själv och snabbar på hudens egen cellförnyelse genom att skapa mikroskopiska hål i huden. Naturligare än detta blir det inte!

Du kan köpa ”Skinrollerhär.