20% rabatt på allt | RABATTKOD: 20EXTRA 

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% rabatt på allt | RABATTKOD: 20EXTRA 

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Februari
  • 2-5 dagars leverans

Allt du behöver veta om hyaluronsyra

När man står och läser innehållsförteckningen på skönhetsprodukter så är det ofta som man inte riktigt förstår vad de olika ingredienserna är, än mindre vad de gör för huden. Därför är det bra att läsa på så att du kan anpassa din hudvård till vad din hud behöver. En ingrediens som är ett säkert kort för de allra flesta är hyaluronsyra. Men vad är det egentligen? Hur fungerar den, hur framställs den och vilka olika typer finns det? Och framför allt, vad säger forskningen, är den något att ha? Vi ska nu göra en djupdykning i denna riktigt intressanta ingrediens och lära oss allt du som konsument behöver veta!

Vad är hyaluronsyra?

Detta är en ingrediens som funnits ett bra tag på marknaden men som de flesta inte vet så mycket om. Många tycker, när de hör namnet hyaluronsyra, att det låter som en tuff, lätt frätande ingrediens och gissar på att den kanske är bra mot akne. Men de blir förvånade när de får lära sig att det faktiskt är precis tvärtom! Den är fuktbevarande och väldigt mild.

Egentligen är hyaluronsyra inte en syra överhuvudtaget, den är i själva verket en sockerart. Vi har naturligt redan hyaluronsyra i kroppen, men ibland kan det vara bra för huden att få ett litet extra tillskott.

Altt du behöver veta om Hyaluronsyra

 

 

En riktig fuktbomb

Detta är en beskrivande text om hur kunderna ska tänka när dom väljer mellan produkterna som är länkade här nedan.