De hetaste koreanska skönhetstrenderna just nu

20% rabatt på allt | Kod: EXTRA20

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% rabatt på allt | Kod: EXTRA20

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Juni!
  • Fri frakt över 399kr

De hetaste koreanska skönhetstrenderna just nu

 

K-beauty, eller koreansk skönhetsvård som det heter på ren svenska, är verkligen kul. Låt oss ta en titt på vilka trender som är allra hetast inom denna fantastiska skönhetsvärld. Kanske testar du någon redan idag?

 
En naturlig finish


Något som är stort just nu är att köra på en väldigt naturlig look sminkmässigt. Förut användes mängder av concealer för att täcka över rodnader och ringar under ögonen, men nu räcker det med att pensla på foundation och dutta på lite extra om det är något som behöver täckas.

Förr har man verkligen strävat efter att ens hud ska se felfri ut, men nu är det mer okej att se ut som folk, rent ut sagt. Och i stället för att täcka hela ansiktet med puder räcker det med lite grann så att man inte ser för översminkad ut.


Naturliga bryn

Naturliga ögonbryn är trendiga nu.
När det gäller ögonbrynen så eftersträvas också naturlighet. I stället för att alla försöker få till samma form och tjocklek på brynen så handlar det om att följa brynens naturliga form och fylla i dem lite lätt med exempelvis en penna. Sedan är det att föredra att matta ner looken med ett ögonbrynspuder. Man kan också använda sig av en mascara för ögonbrynen. I så fall är det smart att inte ta för mycket, utan skrapa av en del mot tubens kant.

Klicka här för att hitta hemligheten bakom vackra naturliga ögonbryn!

 
Vetenskaplig skönhet


Vi tänker lätt på koreanska skönhetsprodukter som gulliga, gärna i form av djur eller frukter och med annorlunda ingredienser. Men faktum är att det finns också en hel del koreanska produkter som är baserade på vetenskap och som verkligen är effektiva.

Och även om det har varit så i Korea länge så känns det nästan som att det är först nu som folk här i väst verkligen börjar få upp ögonen för det. Dessa är verkligen proffsiga produkter för specifika ändamål som är riktigt bra för huden.

 
On-the-go skincare
Det här året har ”on-the-go skincare”, alltså hudvård som du alltid har med dig i handväskan, blivit stort. Särskilt face mists har blivit väldigt populära. Det är en lätt sprej som du kan duscha ansiktet med under dagen för att ge mer fukt och känna dig fräschare och snyggare.

Det kanske låter motsägelsefullt, men att använda en face mist kan faktiskt göra att ditt ansikte blir mindre glansigt, eftersom huden inte blir torr och börjar överproducera olja.

Det finns också andra produkter som är designade för att ha med sig, som till exempel handkräm och engångsförpackningar med ansiktsrengöring.


Modeling masks


Sheet masks är de flesta bekanta med vid det här laget, men nu börjar det komma nya masker på marknaden som kallas modeling masks. Dessa masker stelnar när du har applicerat dem så att de nästan blir som gummi. Sedan kan man lätt ta av dem. De ger riktigt bra återfuktning, och så är det ju så klart lite mer utav en upplevelse att använda dem!


Ansiktstvål


Tvål är ju något som vi alla försöker hålla långt borta från våra ansikten då det oftast är rätt uttorkande, men på senare tid har den som är trendkänslig lagt märke till att det från Korea börjar komma tvålar som faktiskt är bra för huden.

Detta är inte bara bra för att det är kul att testa någon ny skönhetsprodukt, utan för miljön också då man slipper frakta så mycket vätska som tar massor av plats.

 
Minimalistiska produkter


Less is more, och det har koreanerna hakat på nu också. Nya K beauty-produkter är ofta mycket mer minimalistiska, både när det gäller formulan och förpackningen. Man satsar på enkla former och färger och trycker inte i en massa ingredienser som egentligen kanske inte riktigt behövs.

 

 

 

Härliga koreanska produkter

Nedan finner du några av våra absoluta favoritprodukter från Korea!  

EXTRA20
−15%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Vita-bright Repair Silk 3-pack Vita-bright Repair Silk 3-pack
Sheet Mask - Vitamin C - Hudvård

Vita-bright Repair ... Vita-bright Repair Sil... Vita-bright Repair Silk 3-pack

199 kr 169 kr
EXTRA20
−48%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
ECLADO Ginseno Triple Firming Crystal Treatment ECLADO Ginseno Triple Firming Crystal Treatment
Exklusiva Ginseno-serien

ECLADO Ginseno Trip... ECLADO Ginseno Triple ... ECLADO Ginseno Triple Firming Crystal...

1 165 kr 599 kr
EXTRA20
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Apple Intense Nutry Cream 50ml Apple Intense Nutry Cream 50ml
Dagkräm med Näringsgivande Antioxidanter - Hudvård

Apple Intense Nutry... Apple Intense Nutry Cr... Apple Intense Nutry Cream 50ml

299 kr
EXTRA20
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Snail Repair Anti-Wrinkle Cream 50ml Snail Repair Anti-Wrinkle Cream 50ml
Dagkräm Ansiktskräm - Alla hudtyper - Koreansk hudvård

Snail Repair Anti-W... Snail Repair Anti-Wrin... Snail Repair Anti-Wrinkle Cream 50ml

249 kr