Fri faktura med Klarna & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura med Klarna & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Oktober!
  • Fri frakt över 299kr
https://www.skinroller.se/image/3363/Behandla-Rynkor-Med-Dermaroller-1.jpg

Behandla rynkor och ålderstecken med Skinroller

Åldrande är något ingen kommer undan och de är en naturlig del av hudens åldringsprocess. När de uppstår och till vilken grad de uppstår kan man dock försöka påverka. För att minska uppkomsten av rynkor är det viktigt att skydda sig från solen med hjälp av solskyddsfaktor eller att skydda huden med kläder eller i skuggan.

Men hur mycket vi än skyddar oss så uppstår det ändå rynkor förr eller senare.

Om du vill behandla de rynkor som redan uppstått är det en utmärkt idé att prova en dermaroller. Vi kallar vår dermaroller för Skinroller. En Skinroller kan hjälpa till att minimera linjer och kan bidra till en stramare hud med jämnare hudton.

Skinroller är en roller som består av 192 små nålar som perforerar huden lätt och därmed skapar kontrollerade skador. Detta sätter igång en läkningsprocess i huden som gör att den börjar reparera sig genom att producera med kollagen.

I samma veva kan den även förbättra hudens utseende och struktur. Resultatet kan variera på rynkor på olika platser i ansiktet.

Motverka rynkor med retinolserum

 

Retinol är en typ av A-vitamin som kan motverka fina linjer, jämna ut din hudton och öka hudens kollagenproduktion. Serumet tränger snabbt ner i huden där de aktiva ingredienserna kan jobba för att din hud ska bli fastare och minska fina linjer.

Vårt retinolserum är även berikat med den kraftfulla antioxidanten Vitamin E. 

Köp Skinroller och retinolserum här!

Få bort rynkor med C-vitaminserum

Vitamin c och skinroller

Detta serum innehåller en koncentration av 15% C-vitamin som stimulerar kollagenproduktionen, jämnar ut hudtonen och tillför huden extra fukt. Serumet är helt veganskt, icke djurtestat och även parabenfritt. 

Radiant 15% Vitamin C ska idealt användas tillsammans med Skinroller PRO för bästa resultat. Vi rekommenderar att du använder dig av storleken 0.5 mm när du behandlar rynkor i ansiktet.

Köp Skinroller tillsammans med Vitamin C serum till paketpris här.


Behandla kråksparkar och ögonrynkor

För behandling av fina linjer kring ögonen rekommenderar vi speciellt vår ögonroller. Den är lite mindre en en vanlig Skinroller för att lättare komma åt kring ögonen.

Den har även något kortare nålar (0,3 mm) som är speciellt anpassade för den tunna, känsliga huden kring ögonen. 

Köp ögonroller här!

 

 

Skynda att fynda! 

Köp Skinroller till paketpris! Spara upp till 40%