Beställ idag för leverans innan jul

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Beställ idag för leverans innan jul

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Januari
  • 2-5 dagars leverans

Behandla rynkor med Dermaroller / Skinroller 

Rynkor är något ingen kommer undan och de är en naturlig del av hudens åldringsprocess. När de uppstår och till vilken grad de uppstår kan man dock försöka påverka. För att minska uppkomsten av rynkor är det viktigt att skydda sig från solen med hjälp av solskyddsfaktor eller att skydda huden med kläder eller i skuggan. Men hur mycket vi än skyddar oss så uppstår det ändå rynkor förr eller senare.

Om du vill behandla de rynkor som redan uppstått är det en utmärkt idé att prova en dermaroller. En skinroller kan hjälpa till att minimera linjer och kan bidra till en något stramare hud med jämnare hudton.

Skinroller är en roller som består av hundratals nålar som perforerar huden lätt och därmed skapar kontrollerade små skador. Detta sätter igång en läkningsprocess i huden som gör att den börjar reparera sig. I samma veva kan den även förbättra utseendet och strukturen. Resultatet kan variera på rynkor på olika platser i ansiktet.

Motverka rynkor med Retinolserum

 

Retinol är en typ av A-vitamin som kan motverka fina linjer, jämna ut din hudton och kan ge huden mer lyster. Serumet tränger snabbt ner i huden där de aktiva ingredienserna kan jobba för att din hud ska bli fastare och minska fina linjer. Vårt retinolserum är även berikat med antioxidanten vitamin-E.

Köp skinroller och och retinolserum här!

Få bort rynkor med Vitamin-C serum

Vitamin c och skinroller

Vårt vitamin-C serum är extra berikat med hyaluronsyra, som trots namnet egentligen inte är en syra utan en sockermolekyl. Hyaluronsyra produceras naturligt i kroppen, men produktionen avtar med åldern. Hyaluronsyra hjälper till att binda fukten i huden och kan på så vis även hjälpa till att fylla ut huden och därmed förbättra dess utseende.

Köp skinroller och C-vitaminserum här! 

Vi rekommenderar att du använder dig av storleken 0,5 när du behandlar rynkor i ansiktet.

Köp skinroller här!

För behandling av fina linjer kring ögonen rekommenderar vi speciellt vår ögonroller. Den är lite mindre en en vanlig skinroller för att lättare komma åt kring ögonen. Den har även något kortare nålar (0,3 mm) som är speciellt anpassade för den tunna, känsliga huden kring ögonen.

Köp ögonroller här!

 

 

Paketpriser

Köp Skinroller till paketpris! Spara upp till 40%