Fri faktura med Klarna & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura med Klarna & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Oktober!
  • Fri frakt över 299kr

Få naturlig vacker och fin hy med C-Vitamin

C-vitamin är en antioxidant som inte bara är essentiell att få i sig genom kosten utan den kan även tillsättas i hudvården för att hjälpa huden att behålla den fukt och spänst den behöver. C-vitamin bidrar även till nybildandet av kollagen. C-vitamin hjälper även till att reducera rynkor, bidrar till en jämnare hudton vid till exempel pigmentförändringar, påskyndar läkningen av huden och ger en finare hy.

C-vitaminserum

Boosta effekten med serum

Medan en fuktkräm verkar på ytan så tränger ett serum ner i huden och når hudlagret dermis, även kallat läderhuden. Där får serumet en chans att jobba med huden inifrån.

Serumet hjälper också till att ge en extra boost åt din övriga hudvårdsrutin och ger finare hy. Använd ditt serum som en del av din dagliga rutin. Serumet ska appliceras efter rengöring och ansiktsvatten, men innan det är dags för din dag- eller nattkräm. Använd serumet när du behandlat med Skinroller då behandling hjälper huden att ta upp serumet ännu bättre.

Få en ungdomlig hy med hyaluronsyra

Nutriherbs C-vitaminserum, som är en av våra favoritprodukter, innehåller även hyaluronsyra. Hyaluronsyra är trots namnet ingen syra utan en sockermolekyl. Hyaluronsyra produceras naturligt i kroppen och bryts även ständigt ner. Som det mesta så avtar produktionen med åldern och då kan det vara en god idé att tillsätta hyaluronsyra genom din hudvård.

Hyaluronsyran hjälper till att binda fukten i huden och fyller på så sätt ut huden. Resultatet blir att huden blir mer spänstig. Hyaluronsyra främjar produktionen av kollagen och elastin samt bidrar till cellförnyelsen i huden. Den ger en slätare hud genom att fylla ut den och gör den mer motståndskraftig mot fria radikaler.

C-vitamin + hyaluronsyra utgör alltså en perfekt kombination för din fukttörstande hud. Gör den till en del av din dagliga hudvårdsrutin eller som ett en steg i din Skinrollerbehandling. Prova dig fram till det perfekta serumet för dig. Vilket det är kan variera beroende på årstid och vad din hud är i behov av just nu.

Köp ditt C-vitamin och hyaluronserum här.

at-dig-till-din-dromhy-2

 

 

Produkter för en friskare och finare hy

Få en vackrare och finare hy helt naturligt. Med C-Vitamin och hyaluronsyra kan du ge huden en boost utan att spendera stora summor pengar.