Hudvård efter 30: Vad du bör fokusera på

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Maj!
  • Fri frakt över 399kr

Hudvård efter 30:

Vad du bör fokusera på

 

Hur kändes det när du fyllde 30? För vissa känns det som ett slag i ansiktet. Vart tog egentligen den härliga 20-årsåldern vägen? Och tonåren, den är ju över för mer än tio år sedan! För andra känns det helt okej. Man har ju trots att kunnat sluta låtsas vara vuxen för att äntligen faktiskt känna sig som det!

Oavsett hur du känner dig som nybliven 30-åring så är det en sak som är säker. Det märks i kroppen och i ansiktet!

Det är inte säkert att du alls har särskilt många ålderstecken än så länge. Visst, det kanske syns något litet grått hår och huden runt ögonen har blivit lite rynkigare, men det är ändå under kontroll. Det är nu det gäller att se över din hudvårdsrutin så att det förblir så!

För risken är att om du bara struntar i att ta hand om din hud så kan åldrandet gå mycket snabbare än du någonsin kunde ha trott. Och då kan det faktiskt vara för sent. För oavsett hur mycket rynkkräm man smetar på sig kan man aldrig gå tillbaka till den där fina huden man hade som nybliven 30-åring om man har misskött sig totalt.

Rutin är allt

Serum är bra att inkludera i sin hudvårdsrutin.
Så vad är det du bör göra för att hålla huden i trim då? Steg nummer ett är att se över din livsstil. Om du röker, sluta med det. Det gör bara din hy sämre och dessutom kan du så klart få en massa hälsoproblem. Det vet du så klart redan, men det är kanske lättare sagt än gjort.

Låt 30-årsmärket vara startpunkten för ditt rökfria liv. Det är mycket lättare att sluta med en ovana om man kan säga ”ända sedan den dagen har jag inte gjort det”.

En sund kost med mycket frukt och grönt gör också sitt för din hud. Det är också viktigt att dricka mycket vatten. Släng in lite motion också, för om din kropp mår bra så mår din hud bra!

Sedan kommer vi till själva hudvårdsrutinen. Även om du inte är lastgammal ännu så kan det vara bra att använda produkter som innehåller ingredienser som motverkar ålderstecken. Särskilt produkter med kollagen är extra bra.

Men det viktigaste av allt är att ha en hudvårdsrutin som du genomför varje morgon och varje kväll. Den ska innehålla rengöring och återfuktning som är anpassad efter din hudtyp. Du bör också se till att få med peeling och någon härlig ansiktsmask åtminstone en gång i veckan.

Rutin är nyckeln till att få en hud som åldras med värdighet. Skippa aldrig att tvätta bort sminket för att du är för trött. Det tar bokstavligt talat tre minuter att tvätta bort mascaran ordentligt och ett par minuter för att ta ögonkräm och nattkräm. Det är fem minuter som är en viktig investering.

Gör det till en vana att precis som du alltid borstar tänderna så tvättar du alltid bort sminket innan du går och lägger dig. Man sover dessutom mycket bättre om man inte har 12 timmar gammal mascara överallt runt ögonen!

Om du vill att dina hudvårdsprodukter ska göra så stor nytta som möjligt kan du använda en Skinroller. Den gör nämligen små, små hål i huden vilket gör det lättare för produkterna att bli absorberade av huden. Dessutom är Skinroller designad för att öka hudens egna produktion av kollagen så att du får en ungdomligare och jämnare hy.
Skinroller håller huden ungdomlig.
Om du följer dessa enkla steg så kan du vara säker på att du tar hand om din hud på bästa sätt, vilket kommer att leda till att den ser ungdomlig och fin ut långt efter 30!

 

 

Produkter som förebygger åldrande

Här har vi samlat ihop våra bästa tips på produkter som motverkar ålderstecken.

SPRING15
−30%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Renewal & Glow - Startkit Microneedling Hemma Renewal & Glow - Startkit Microneedling Hemma
Hudvårdspaket för torr hud - Hudvård

Renewal & Glow - St... Renewal & Glow - Start... Renewal & Glow - Startkit Microneedli...

999 kr 699 kr
SPRING15
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Pure Collagen 90 kapslar Pure Collagen 90 kapslar
Hud & Hårvårdande - Kosttillskott

Pure Collagen 90 ka... Pure Collagen 90 kapslar Pure Collagen 90 kapslar

299 kr
SPRING15
−35%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Botalinum Ampoule Kit 30ml styck
Dag och nattserum mot rynkor - Hudvård

Botalinum Ampoule K... Botalinum Ampoule Kit ... Botalinum Ampoule Kit 30ml styck

1 398 kr 899 kr
SPRING15
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Snail Repair Anti-Wrinkle Cream 50ml Snail Repair Anti-Wrinkle Cream 50ml
Dagkräm Ansiktskräm - Alla hudtyper - Koreansk hudvård

Snail Repair Anti-W... Snail Repair Anti-Wrin... Snail Repair Anti-Wrinkle Cream 50ml

249 kr