Intervju med Dasha Girine

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Maj!
  • Fri frakt över 399kr
https://www.skinroller.se/image/3031/Dasha_Intervju_dator.jpg

Stor intervju: Dasha Grinie

Skinroller älskar att samarbeta med tjejer som är lika tokiga i hudvård som vi är! En av dem är Dasha Girine, influencer och nybliven mamma från Stockholm. Vi träffades en solig vårdag och pratade om hudvård, mammalivet och varför fukt är ett måste för Dasha.

Något stressad kommer Dasha Girine och sonen Atlas, 4,5 månader, in på restaurangen i Stockholm där vi bestämt träff. Dagen vi ses är en av de första vårdagarna, solen skiner och plötsligt verkar hela staden väckts till liv.


– Mammalivet har varit mer stressigt och svettigt. Som nu, i morse hade jag babyoga men så blev det inställt så jag gick hem bara. Jag hade så mycket tid på mig att komma hit och göra i ordning mig, men det är alltid något som på något sätt som gör att man blir så svettig, säger Dasha och skrattar.

Dasha berättar att mammalivet har blivit en stor förändring för hennes del. Kanske framför allt att hon på köpet fick en ny och större familj.

– Helt plötsligt har vi gått från att bara vara jag och mamma till liksom ett helt gäng till. Det är så roligt, jag har längtat efter det hela mitt liv.

Men något som har fått ge vika är tiden för hudvård. Dasha berättar att innan Atlas kom brukade hon alltid lägga flera timmar på sina hudvårdsrutiner. En stor del av den tiden gick åt när hon körde sin ”söndagstvagning”. Varje söndag tog hon ett bad, som sedan följde av ansiktsskrubb, peeling och flera masker på varandra.

– Om jag ska vara ärlig har faktiskt mina hud- och hårvårdsrutiner typ inte existerat senaste fyra månaderna. Jag har alltid haft söndagstvagning som jag skrivit om och gjort YouTube-videos om. Det tar mig typ 3-4 timmar, jag ligger i badet och njuter. Ah fyra timmar, nej det har jag absolut inte tid med. Jag saknar också att vara spontan, kunna dra på en middag närsomhelst, säger Dasha.

När Dasha får ett par timmars egentid tar hon gärna ett bad och unnar sig en ansiktsmask, eller två.

– Om Atlas somnar tidigt och jag känner mig pigg blir det ett bad och en hudvårdsrutin. Mask på mask, exfoliation och skrubbing. Framförallt tycker jag att när det är så torrt ute som det är nu, då känner man verkligen skillnad om man skrubbar, exfolierar och lägger en fuktmask. Alltså, det är jättestor skillnad jämfört med om man inte gör det! 

Dasha har varit en aktiv bloggare i mer än tio år och jobbar nu heltid med att dela sin vardag på Instagram, Youtube och på bloggen.

– Det är världens bästa yrke. Jag älskar det jag gör, jag är otroligt tacksam att jag får jobba med någonting som jag tycker är så roligt – att jag får kalla det här för ett jobb.För ibland känns det så roligt att man inte förstår att det är ett jobb. Det är ju det som betalar min hyra och min telefonräkning, säger Dasha.

Precis när vår mat kommer in kommer vi in på ämnet hudvård. Efter att vi tagit våra första tuggor berättar Dasha att hennes största inspiration när det kommer till hudvård är hennes mamma. Och hon var tidig med att skapa en rutin, endast 12 år.

– Mamma är en super beauty junkie, hon fick in mig på det spåret väldigt tidigt. Jag tror jag blev nästan lite ärrad av det ett tag för att jag inte ville och att jag blev så drillad med det så mycket. Men sen någon gång efter tonåren så kom det tillbaka och då mindes jag allt jag blivit upplärd. Då hittade jag mitt eget intresse. En tolvåring tycker det är jättejobbigt att applicera serum, ögonserum och handkräm. På grund av det kunde jag sätta en rutin och nu har jag ju det. Jag tror inte hon tvingade mig egentligen, mer som det här är bra att göra. Jag kommer ihåg att mina tjejkompisar inte ens hade ansiktskräm när jag hade hundra olika grejer, säger Dasha medan hon tar en tugga av maten.

Vi på Skinroller tycker att du alltid ser så glammig ut! Vad är ditt knep för att få
till det där vardagsglammet och glowet?

– Nummer ett, och det kanske är tråkigt att säga, men det är att jag tycker min hy lyser om jag har rent hår. Hinner jag inte tvätta håret tycker jag hela hyn blir smutsig och ofräsch också. Men framförallt, jag lägger mycket fuktmasker och serum. Jag gillade Skinrollers Hyaluronic Acid Serum extremt mycket. Den gillar jag
jättemycket, oj vad jag gillade den! Jag gillar känslan och jag gillar erat Advanced Eye Serum mycket också. Den tyckte jag var väldigt lätt att blanda in med min concealer som jag har under ögonen. De gick ihop väldigt bra. Jag är en riktig sucker för fuktgivande grejer eftersom jag är en torris.

På Skinroller förstår vi att man som mamma föredrar hudvård som tar mindre tid. Vilken slags hudvård prioriterar du mest just nu?

– Att alltid ta bort sminket och använda serum samt dagkräm. Om jag får välja en till sak är det ändå nattmask som man sover med, som man inte ens behöver tvätta bort dagen efter. Att tvätta bort sminket tror jag så mycket på, det är A och O. Det är så otroligt många som inte gör det. Och byta sängkläder en gång i veckan. Det tror jag att inte så många som gör, som kanske byter varannan, var tredje vecka. Det tror jag också gör att huden blir dassig. Jag har en ny nattmask som är overklig! Den går in i huden och dagen efter känns det som att man har fått ett lyft och också fukt.

Vad är dina bästa hudvårdstips till blivande mammor?
– Jag tror jättemycket på pads som man har under ögonen och ögonserum. Sådant som piggar upp. Taskigt att säga, men sov mycket. Satsa också på en riktigt bra nattmask. Man behöver inte göra så mycket, det är bara att smörja in sig och så är man klar.

Tanken med Skinroller är att ”flytta salongen in i det egna hemmet”. Från dina vloggar på YouTube har vi förstått att du gillar att gå på skönhetsbehandlingar. Tror du att Skinroller skulle kunna ersätta det?
– Jag tycker man går på skönhetsbehandlingar mycket också för att njuta av att någon klappar på en och fixar en. Om jag ska vara ärlig känner jag att min söndagstvagning som jag gör är som en ansiktsbehandling. Det är tre masker, en peeling, en skrubb för ansiktet – jag gör en ordentlig fix av ansiktet. Det är ju också väldigt trevligt när någon annan gör det. När man inte har så mycket tid som just nu med barn, tycker jag att Skinroller är ett väldigt bra alternativ och komplement istället för att gå på behandlingar.


Hur var ditt första intryck av Skinroller?
– Jag tycker att Skinroller känns mer än vad jag trodde att den skulle kännas. Den här känns ju verkligen när man rullar den i ansiktet. Det gör inte ont, men man känner ju de små nålarna. Därför tror jag att det är en väldigt bra produkt som boostar ens egna kollagen. Jag gillar produkter som gör det de utlovar och det tycker
jag känns som att Skinroller verkligen gör.


Vilket serum använder du tillsammans med Skinroller?
– Hyaluronic Acid Serum. Har jag sagt att jag gillar fukt? Jag gillar att den är lite vattning, att den går in i huden snabbt och att den är inte så tidskrävande. Fukt stod det på den och jag kände "wohoo!"


Vad är ditt bästa tips för en lyckad behandling hemma?
– Se till att du har mycket tid och gör allt i badet. Det är så mycket trevligare och då kan man ligga där länge. Eller stå i duschen, det funkar lika bra. Lägg mycket tid på det och var inte rädd för att blanda olika masker efter varandra.

Vad är viktigast för dig, känslan eller resultatet?
– Resultatet skulle jag säga. Jag kan tycka det känns lite jobbigt när jag inte har tid och inte orkar, men jag gör det för jag tycker det är viktigt och jag gillar resultatet. Jag känner mig fräsch också.


Skinroller kan även behandla ärr och bland annat minska synligheten av rynkor
och andra ålderstecken, vad har du för förhoppningar kring det?
– Ja, det hade varit nice om ålderstecknen kunde försvinna lite när jag använt Skinroller ett tag. De har helt klart adderats sedan det kom ett barn. Man känner ju sig lite dassigare liksom. Lite hängigare i ansiktet, det är inte bara i kroppen. Så det hade varit härligt.

Är det något särskilt behandlingsområde som du hoppas att Skinroller särskilt
kommer göra en skillnad?
– Ja, här på kinden där jag har mina hormonutslag. Det hade varit trevligt om de försvann. Det är ju väldigt coolt om det blir en stor skillnad. Om ett tag skulle jag kunna tänka mig att testa om Skinroller kan minska synligheten av mitt ärr från kejsarsnittet. Nu är det fortfarande väldigt rött.

Dashas favoriter från Skinroller

SPRING15
−10%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
RENEWAL Hyaluronsyra + BHA 30ml RENEWAL Hyaluronsyra + BHA 30ml
Återfuktande Dagserum - Normal hud - Hudvård

RENEWAL Hyaluronsyr... RENEWAL Hyaluronsyra +... RENEWAL Hyaluronsyra + BHA 30ml

389 kr 349 kr
SPRING15
−28%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skinroller Pro - Dermaroller Skinroller Pro - Dermaroller
Mot ansiktsärr, rynkor - Alla hudtyper - Hudvård

Skinroller Pro - De... Skinroller Pro - Derma... Skinroller Pro - Dermaroller

699 kr 499 kr
SPRING15
−20%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches 30 par Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches 30 par
Puffa ögon, Mörka ringar, Ögonmasker - Ögonvård

Xlash Rejuvenating ... Xlash Rejuvenating Eye... Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches 30...

624 kr 499 kr
SPRING15
−14%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Xlash Ögonfransserum 3 ml Xlash Ögonfransserum 3 ml
Få längre & fylligare fransar - Ansiktsvård

Xlash Ögonfransseru... Xlash Ögonfransserum 3 ml Xlash Ögonfransserum 3 ml

699 kr 599 kr