Packa lätt på solsemestern- du klarar dig med dessa 7 produkter!

Alltid fri frakt & 14-dagar fri faktura

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Alltid fri frakt & 14-dagar fri faktura

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Juni!
  • Fri frakt över 399kr

Packa lätt på solsemestern- du klarar dig med dessa 7 produkter!

Är du en av de lyckliga personer som ska fly Sveriges kyla för ett litet tag och åka på solsemester? I så fall har du säkert börjat fundera på hur du ska packa.

Något som kan ta väldigt mycket plats i resväskan är alla skönhetsprodukter man vill ha med sig. Ett bra knep är så klart att hälla över schampo och liknande i mindre flaskor. Då både väger packningen mindre och du kan rentav ha med dig grejerna i handbagaget.

Men det finns ju en gräns för hur mycket vätskor man får ta med sig, och även om du ska checka in väskan är det roligare att ha plats för kul souvenirer och shoppingfynd i stället för att släpa på en massa produkter. Därför ska vi nu kolla på hur du kan klara dig med endast 7 skönhetsprodukter.

Vi har tänkt på vad som är mest nödvändigt men också inkluderat produkter som man kan använda till lite allt möjligt. Häng med!

1.      Schampo
Vi börjar med det självklara. Så länge du inte kör på balsammetoden så behöver du ha med dig ett schysst schampo så att du kan tvätta ur klor och saltvatten ur håret. Men se till att hälla över det i en liten reseflaska, för det behövs inte så mycket om du bara ska vara borta ett par veckor.

För att få schampot att hålla längre kan du arbeta upp ett lödder med händerna innan du lägger det i håret, då går det åt mindre.

2.      Balsam
Balsam kan man inte leva utan. Ja, okej, man kanske kan, men man vill inte! Satsa på att ha med dig ett riktigt bra balsam med massor av vårdande ämnen så att du kan klara dig utan inpackning, så har du skurit ner på hur mycket hårgrejer du behöver ha med dig.

Om du har med dig schampo och balsam har du egentligen allt du behöver till duschen, för oftast finns det ju helt okej duschkräm på hotellet. Och skulle det inte göra det kan du i värsta fall tvätta dig med schampot.

3.      Deodorant
En självklar produkt att ha med sig på resan är deodoranten. Den talar för sig själv!

4.      Ansiktsrengöring

ansiktsrengöring semester

Vi vet inte hur det är med dig, men vi skulle inte kunna tänka oss att ens gå en enda dag utan att använda ansiktsrengöring. Det behövs särskilt om du använder smink, men även om du inte gör det behöver du tvätta bort smuts från dagen och oljor från natten.


5.      Solkräm

solkräm spf 30
Det är en rätt dum idé att åka på solsemester utan att ha med sig solkräm. Det är oerhört viktigt att skydda huden från solen eftersom solstrålarna både åldrar huden i förtid och till och med kan ge en hudcancer.

Se till att använda minst SPF 30 och smörja in dig ofta. Det räcker alltså inte att smörja in sig en gång på morgonen!

6.      Dagkräm

bra dagkräm
Att vi anser att det är viktigt att smörja in ansiktet morgon och kväll kommer nog inte som någon överraskning.

Vanligtvis rekommenderar vi att man använder en fetare nattkräm på kvällen, men när du ska åka på semester och inte kan packa med dig hur mycket som helst så kan du gott använda dagkräm både morgon och kväll.

Särskilt om det är varmt och skönt på destinationen blir det inte lika viktigt att använda en speciell nattkräm. Det är mer nödvändigt när det är kallt och huden behöver extra mycket omsorg. En lätt dagkräm kan även användas i brist på ögonkräm.


7.      Egyptian Magic

mirakelkräm multi purpose
Nu när vi har nått den sjunde och sista produkten att packa med sig kanske du tänker: ”Men alltså, det saknas ju fortfarande en massa saker. Vi har ingen body lotion, ingen handkräm, inget läppbalsam och inga produkter att lägga i håret för att få ner frizzet och upp glansen. Det här räcker inte på långa vägar.”

Men låt oss introducera Egyptian Magic! Det är en multi-purpose-produkt som fungerar för det mesta. Den kan du använda på kroppen, i ansiktet, på läpparna, för torra nagelband, i håret, ja, allt möjligt du kan tänka dig! Den hjälper tilloch med mot eksem och psoriasis!


Där har vi de sju produkterna! De är egentligen allt du behöver ha med dig på din semester. Har du plats kan du ju så klart packa med dig mer, men ibland när man reser får man helt enkelt konstatera att man inte kommer att ha allt som man har där hemma, och det är helt okej!

 

 

 

Produkter för en skön semester

Nedan finner du produkterna vi tänker packa med oss nästa gång vi åker på solsemester!

heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.

EXTRA20
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Egyptian Magic All Purpose Skin Cream Egyptian Magic All Purpose Skin Cream
All-Purpose Cream - Torr hud - Bivax - Bästäljare - Hudvård

Egyptian Magic All ... Egyptian Magic All Pur... Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

439 kr
EXTRA20
−20%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Bayeco Green Tea Brightening Day Cream 50ml Bayeco Green Tea Brightening Day Cream 50ml
Dagkräm Grönt Te - Lugnande - Hudvård

Bayeco Green Tea Br... Bayeco Green Tea Brigh... Bayeco Green Tea Brightening Day Crea...

499 kr 399 kr
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.