Picture perfect på påsken? Så här blir din hy flawless!

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Maj!
  • Fri frakt över 399kr

Picture perfect på påsken? Så här blir din hy flawless!

Äntligen är våren här! Solen lyser, fåglarna kvittrar och ledighet väntar. Det här är en tid när man får återhämta sig efter vinterns kompakta gråhet. Och det är inte bara mentalt som vintern har varit påfrestande för många, utan hyn tar ofta stryk också. Den kalla, torra luften gör huden torr, och i många fall svarar huden med att producera finnar så att den antingen är alldeles för torr eller alldeles för fet.

Känner du också för att kunna gå osminkad till påsk och ändå vara stolt över din hud? I så fall har vi tre tips på produkter som är fantastiska för hyn. Här finns något för varje hudtyp, så läs vidare!

Ge din hy nytt liv med Skinroller PRO

Skinroller för vacker hy
Vi måste så klart börja med att berätta om vår stora stolthet, en produkt som vi kallar Skinroller. Detta är en roller med 192 små nålar som kontrollerat sticker mikroskopiska hål på huden. Det som sedan händer är att kroppen vill kompensera för skadorna och läka dem genom att producera mer kollagen, och det är det vi vill åt!

Kollagen är nämligen en oerhört viktig byggsten i huden. När vi blir äldre minskar mängden kollagen vi har naturligt, och det leder till rynkor och fina linjer. När man har använt Skinroller och huden producerar mer kollagen fyller det även långsiktigt i rynkorna.

Läs mer här om hur du behandlar rynkor med Skinroller! 


När Skinroller sätter igång cellproduktionen hjälper den helt enkelt till att börja skapa ny, ren och frisk hud. Därför är Skinroller även effektivt mot andra hudproblem, som till exempel akneärr, bristningar, och fnasig hud.

En extra bonus när man använder Skinroller är att den gör att hudvårdsprodukter man applicerar efteråt absorberas upp till 200% bättre, eftersom man har skapat små kanaler så att de verksamma ingredienserna kan ta sig längre ner i huden.

 
Rena din hy med Brilliant Niacinamide + Zinc

serum med niacinamide och zink
Vårens fräschaste serum är Brilliant, som innehåller niacinamid och zink. 2-3 droppar morgon och kväll av detta serum kan råda bot på orenheter och blemmor, men även på pigmentfläckar och förstorade porer.

Det här serumet gör att huden återfår sin balans och slutar överproducera sebum. Med andra ord: om du har problem med oljig hy kommer du att älska det!

Även om serumet är kraftfullt så innehåller det också snälla ingredienser som vårdar huden. Zink gör huden starkare samtidigt som det motverkar för tidigt åldrande. Andra ingredienser värda att nämna är extrakt av te, rosmarin och lakritsrot. Låt naturen ge dig vackrare och friskare hy!

Ny på det här med serum? Läs mer om varför de är så effektiva här! 

 
Förbättra huden inifrån med Pure Collagen


Som vi nämnde tidigare när vi pratade om Skinroller PRO så är kollagen något som är ett måste för att huden ska må bra. Särskilt när det handlar om att förebygga åldrande är det ett ord som ofta kommer upp. I Sydkorea har man länge inte bara smort in sig med krämer innehållande kollagen, utan även ätit det i form av olika tillskott. Och det ligger en del i det där. För sanningen är den att kollagenmolekylerna är alldeles, alldeles för stora för att kunna göra mer än lägga sig på hudens yta för att tillföra lite fukt.

Men fungerar det verkligen att äta kollagen då? En hudforskare berättar i den här artikeln att även om kollagenet man äter självklart går igenom matsmältningssystemet och bryts ned, så kan huden dra nytta av alla aminosyror som kollagenet består av.

När du äter två kapslar Pure Collagen dagligen kan man alltså säga att du hjälper huden att hjälpa sig själv, genom att ge kroppen de nödvändiga beståndsdelarna för kollagen.

Andra sätt att boosta kollagenet är att använda ett serum med retinol eller C-vitamin.

 

 

Produkter nämnda i denna artikel

Här är produkterna vi tipsar om till påsk! 

SPRING15
−28%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skinroller Pro - Dermaroller Skinroller Pro - Dermaroller
Mot ansiktsärr, rynkor - Alla hudtyper - Hudvård

Skinroller Pro - De... Skinroller Pro - Derma... Skinroller Pro - Dermaroller

699 kr 499 kr
SPRING15
−10%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Brilliant Niacinamide + Zinc 30ml Brilliant Niacinamide + Zinc 30ml
Ansiktsserum & Olja mot ojämn hudton - Hudvård

Brilliant Niacinami... Brilliant Niacinamide ... Brilliant Niacinamide + Zinc 30ml

389 kr 349 kr
SPRING15
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Pure Collagen 90 kapslar Pure Collagen 90 kapslar
Hud & Hårvårdande - Kosttillskott

Pure Collagen 90 ka... Pure Collagen 90 kapslar Pure Collagen 90 kapslar

299 kr
SPRING15
−33%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Neutriherbs Vitamin C Serum + Hyaluronic Acid 30ml Neutriherbs Vitamin C Serum + Hyaluronic Acid 30ml
Ansiktsserum för lyster - Hudvård

Neutriherbs Vitamin... Neutriherbs Vitamin C ... Neutriherbs Vitamin C Serum + Hyaluro...

299 kr 199 kr