Produkter du behöver före, under och efter semestern- Skinroller.se

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Maj!
  • Fri frakt över 399kr

Hudvårdsprodukter du behöver före och efter semestern

När vädret växlar förändras även vår hy. Samma sak händer när vår livsstil skiftar. När vi stressar varje dag kan vi ofta se att huden påverkas av hur vi mår; mörka ringar under ögonen, akne, glåmig hud, ja, listan kan göras lång. När våren går mot sommar och temperaturerna stiger, får man oftast fetare hy. Men när man reser och flyger, påverkas huden ytterligare genom att den torkas ut. Torr hud framhäver hudproblem och det är det sista man vill när man ska på semester. Var bara lugn - Vi ska guida dig till hur du uppnår en strålande och fräsch hy före, under och efter din semester.

Före semestern

Innan du åker på semester kan det vara bra att boosta huden med fukt. Som du kanske har märkt torkar huden ut när man flyger. Är din destination också en torr plats, fortsätter din hud vara torr.

Hyaluronsyra + Vitamin C

Serum c-vitamin hyaluronsyra

En populär kombination av ingredienser som gör susen är hyaluronsyra + C-vitamin.  En produkt som innehåller hyaluronsyra är bra för den som vill hålla sin hud återfuktad och därmed motverka hudproblem som uppstår till följd av torr hy.

Exempel på vanliga problem är överproduktion av talg och torrhetslinjer. C-vitamin har förmågan att ge huden ny lyster. En perfekt multitasking-produkt som passar såväl före som under semestern är bästsäljande Neutriherbs Vitamin C Serum + Hyaluronic Acid

 

Microneedling

Inför semestern är det smart att verkligen investera i din hud. Vårdar du huden, behöver du inte täcka den med så mycket smink.

Om du inte har testat microneedling förut rekommenderar vi verkligen att du gör det några veckor innan semestern. Du behöver inte ens gå till en salong: du kan enkelt göra behandlingen hemma med en Skinroller.

Skinroller kan behandla allt från ärr och pigmentfläckar till stora porer och ojämnhet. Med hjälp av de små nålarna, skapas en mikroskada i huden som sätter igång en läkningsprocess. Läkningsprocessen förbättrar huden i det området och snart ser du hur ärr och pigmentering bleknar. Du kan även använda Skinroller på andra delar av kroppen än ansiktet. 

Under semestern

Solskydd

En av de viktigaste - om inte den viktigaste - produkterna du behöver är såklart solskydd. Det är extremt viktigt att skydda huden mot solens farliga UV-strålar. Annars riskerar du att få solskador som kan leda till pigmentfläckar och ibland även hudcancer. För att vara säker på att du skyddar dig ordentligt rekommenderas ett solskydd med ett brett spektrum för både kroppen och ansiktet. Använd alltid solglasögon och ta pauser från solen.

Två populära solskydd som vi säljer är Cicamed Spf Protection Booster och Daily Sunshield Spf 30 från NuBio. Cicamed Spf Protection Booster är ett solskydd som är lätt och har en elegant formula. Solkrämen har också flera hudvårdande egenskaper och kan användas på daglig basis även som dagkräm.

 

Efter semestern

Nu när man är tillbaka från semestern vill man underhålla den vackra solkyssta färgen från sommarsolen.

Återfukta, återfukta, återfukta

Använd Bio-Oil varje dag för att hålla huden återfuktad. Därmed kommer din vackra solbränna hålla. Bio-Oil har även förmågan att ge dig en jämnare hudton, minska ärr och minska synligheten av bristningar.

Använd Bio Oil PureCellin mot bristningar        

 

 

 

Produkterna för semestern

Nedan har vi listat fyra semesterprodukter som nämnt i artikeln ovan.

SPRING15
−28%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skinroller Pro - Dermaroller Skinroller Pro - Dermaroller
Mot ansiktsärr, rynkor - Alla hudtyper - Hudvård

Skinroller Pro - De... Skinroller Pro - Derma... Skinroller Pro - Dermaroller

699 kr 499 kr
SPRING15
−30%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Solkräm SPF 30 Protection Booster 50ml Solkräm SPF 30 Protection Booster 50ml
Dagkräm med Solskyddsfaktor - Alla hudtyper - Hudvård

Solkräm SPF 30 Prot... Solkräm SPF 30 Protect... Solkräm SPF 30 Protection Booster 50ml

499 kr 349 kr
SPRING15
−13%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Bio-Oil 125 ml Bio-Oil 125 ml
Hudbristningar & ärrbehandling - Kroppsvård

Bio-Oil 125 ml Bio-Oil 125 ml Bio-Oil 125 ml

229 kr 199 kr