Recension: AHA Deep Peel från Eclado- Skinroller.se

15% EXTRA RABATT - KOD: JAN15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% EXTRA RABATT - KOD: JAN15

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Januari 2021!
  • Fri frakt över 399kr

 

Så fungerar AHA Deep Peel från Eclado

Är du ny i världen av syror och funderar på att försiktigt börja lägga till dem i din hudvårdsrutin? Då är AHA Deep Peel från Eclado en perfekt produkt för dig! Produkten innehåller 4% AHA vilket är en perfekt start om man inte tidigare använt sig av syror.

Peelingen passar för normalhud, men även för människor som är känsliga eller lider av atopi då den är väldigt skonsam.

Så använder du produkten

Produkten ska appliceras på rengjort ansikte och hals och verka i 2-3 minuter för att sedan tvättas bort. Om du har en benägenhet till akne så ska du inte låta dig avskräckas av mineraloljan då produkten sköljs bort väldigt fort.

Hur jag använde min produkt

Jag gjorde så att jag rengjorde ansiktet och applicerade masken. När den hade verkat i 3 minuter tvättade jag bort den med vatten och rengöring igen (då jag lider av aknebenägenhet och får lätt utbrott av oljor) på detta sätt får AHA:n verka under sin tid, men jag ser sedan till att ingen hinna eller restprodukt av oljan stannar kvar. Sedan fortsatte jag med min vanliga kvällsrutin.

I morse när jag vaknade hade jag inte en enda finne och huden kändes väldigt bra, jag reagerade inte på masken alls varken under användningen eller efter. Produkten innehåller 100 g och är väldigt dryg vid användning.

Denna recension är skriven av en objektiv skribent. Köp produkten här

 

 

En riktig fuktbomb

Nedan har vi samlat produkter med AHA-syror och produkter som återfuktar huden.