Så fungerar serum med C-vitamin
Handla idag, betala om 14-dagar med fri faktura!
menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.
Handla idag, betala om 14-dagar med fri faktura!
  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars!
  • Fri frakt!

Därför ska du använda serum med C-vitamin

Varför är det så bra att använda serum med C-vitamin? Få har nog missat att den är en otroligt bra antioxidant och viktig för vår kropp, och att ge sig själv en vitaminboost i form av färskpressad apelsinjuice på morgonen är super. Dock räcker det inte alltid att endast äta vitaminrik kost för att ge kroppen den mängd C-vitamin den behöver för en välmående och vacker hy.

Denna antioxidant kan nämligen göra mirakel för din hud om du gör det på rätt sätt. Apelsinjuice i all ära, men vill du verkligen se resultat rekommenderar vi att du investerar i ett Serum med C-vitamin. Använd sedan detta regelbundet och ge inte upp om du inte ser resultat direkt! Nedan förklarar vi varför. 

Varför är Vitamin C så bra för huden?

Denna vattenlösliga, naturliga antioxidant är en viktig del i kroppens kollagenproduktion, det vill säga det som bidrar till cellförnyelse och att du får ny och fin hud. C-vitamin behövs i alla hudens lager men har störst koncentration i hudens mellanlager, och det är i det och hudens nedre lager magin sker. Skönhet kommer bokstavligt talat inifrån!

Fördelar med C-vitamin för huden

  • En viktig del av kollagensyntesen och bidrar till att huden blir jämn, får bättre struktur och behåller sin spänst

  • Bidrar till en förbättrad och snabbare cellförnyelse 

  • Reducerar skadad hud, rynkor och fina linjer då den får huden att läka snabbare

  • Gör pigmentfläckar mindre synliga och ger dig en jämnare hudton

Serum med vitamin c

Varför ska man använda serum med C-vitamin?

Serum har en formula med mindre molekyler än vanliga hudkrämer, vilket gör att de kan tränga betydligt längre ner i hudens olika lager. För att verkligen få C-vitamin till de djupare hudlagren där den gör som störst verkan bör du därför komplettera dina vanliga krämer med serum som innehåller C-vitamin.

När bör jag använda serum med C-vitamin?

Du bör några gånger i veckan smörja in din hud med serumet, exempelvis på kvällen efter att du har rengjort din hud ordentligt. Då vitaminet är en vattenlöslig antioxidant absorberas det väldigt fort, och utsätter du din hud för solens UV-strålar försvinner cirka två tredjedelar av C-vitaminet i din hud. Efter en lång och slitsam sommar bör du därför fylla på med extra C-vitamin för ordentlig återfuktning.

C-vitamin har även precis som Aloe Vera en läkande effekt på huden. Så har du skadad hud kan du även smörja in den med C-vitaminserum för att få den att läka snabbare! Detta fungerar inte bara på exempelvis sår, utan pigmentfläckar, fina linjer och rynkor blir även mindre framträdande efter regelbunden användning.

Serum med vitamin c-2

När kan jag se resultat av C-vitaminserum?

Precis som med allt annat här i livet gäller det att ha tålamod. Förvänta dig därför inte att vakna upp med porslinshy efter att ha använt serumet en gång! Det tar ungefär 28 dagar för en hudcellerna att förnyas, så efter en månad bör du kunna se de riktiga resultaten! Serum förbättrar även effekten av dina andra hudvårdsprodukter. Så se därför till att skaffa dig en riktigt bra hudvårdsrutin med grymma produkter om du inte redan har det!

Vilket serum med C-vitamin rekommenderar vi?

Vi rekommenderar Vitamin C + Hyaluronic Acid från populära Neutriherbs, då ingrediensen hyaluronsyra även ger din hud massvis av fukt! Vi rekommenderar även att du använder detta serum i kombination med Skinroller. Detta verktyg är en av de enklaste och effektivaste hudvårdsbehandlingarna du kan göra själv hemma! Skinroller gör din hud mer mottaglig för absorberingen av C-vitamin i huden, därför fungerar den så bra i kombination med detta serum.   

 Skinroller och vitamin c

Köp serumet och Skinroller till paketpris här! 

 

 

 

En riktig vitamin cocktail

Om du är sugen på att testa på Vitamin C-serum eller läsa mer om respektive produkt så har vi lagt in våra rekommendationer nedan.