19 tips inom hudvård- Skinroller

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

15% extra rabatt på allt | Kod: SPRING15

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Maj!
  • Fri frakt över 399kr

STOR LISTA: 19 tips inom hudvård

1. Undvik solen

Solen står för 80% av hudens ålderstecken och ökar dessutom riskerna för att få cancer eller oönskade pigmentfläckar. Förebygg skadan innan den är skedd och undvik att vara i direkt solljus.

2. Se till att vara utvilad för en piggare hy

Känner du dig trött? Och ännu tröttare i huden? Förmodligen är det eftersom att du är trött i kroppen och detta speglar av på huden. Tips! Sätt upp ett sovschema för att få in rutiner

3. Ät mer citrusfrukter!

Citrusfrukter är bra för både njurar och lever. Insidan avspeglas på utsidan och det finns en stark koppling mellan friska organ och frisk hud. Mat som är rik på C-vitamin hjälper dessutom huden att hålla sig ung och fräsch.

Visste du att… C-vitamin har visat sig vara 20 gånger mer fördelaktigt när det appliceras direkt i huden, istället för att intas genom kosten, och spelar en viktig roll för att bibehålla hälsan hos din hud.

Varför inte komplettera kosten med Vitamin C-serum från Neutriherbs? Läs mer här

Få bättre hy

4. Massera in dina hudvårdsprodukter

Istället för att dutta in hudvårdsprodukter så rekommenderar vi att du istället ger ansiktet en riktig massage. Detta ökar blodcirkulationen, och dessutom känns det bra!

5. Använd solkräm

Skydda dig från solen idag, och tacka dig själv i morgon. För hur kul är egentligen solskador som pigmentfläckar eller fina linjer? Att ha SPF på sig varje dag förebygger både hudcancer, rynkor och pigmentfläckar. OBS! Tänk inte ens tanken att sola solarium. För en fräsch och hälsosam bränna i höst rekommenderar vi istället brun utan sol.

Använd solkräm för att skydda huden

6. Mörk choklad är full av antioxidanter

Ät choklad - helt seriöst! Mörk choklad är full av antioxidanter som hjälper till att skydda din hud, dessutom mår vi bra av det.

7. Träna och motionera

En extra anledning till att faktiskt gå på det där spinningpasset: Bra träning bränner inte bara kalorier, utan bidrar också till att hjälpa kroppen att transportera näringsämnen till huden. Både din hud och kondition kommer att tacka dig - två flugor i en smäll!

8. Stay hydrated!

Dricka vatten är A och O när det kommer till att få en flawless hud. Ungefär 1,5-2 liter vatten per dygn är en bra mängd att dricka. 

9. Ge dig själv mini-spa!

Mission denna veckan: Sätt undan lite tid, antingen i helgen eller på måndag kväll och unna dig själv en ansiktsbehandling hemma. 

4 steg för lyckad spa-kväll: 1.Tänd ljus för att komma i stämning. 2.Tappa upp ett bad, gärna med rosmarin eller kamomill: detta gör underverk för huden. 3.Peela kroppen för att avlägsna döda hudceller 4. Avsluta med Skinroller och återfuktare som Bio-Oil. Skinroller öppnar upp så att Bio-Oil kan slussas ner i huden och ger bättre effekt.

10. Drick te

Drick te för att ge huden en kick. Variera ditt tedrickande genom att dricka det antingen varmt eller kallt. Vitt och grönt te bearbetar huden inifrån med massor av härliga antioxidanter. 

11. Trött på grå hud?

Glöm inte att exfoliera bort gamla hudceller från ansiktet. Dessa hudceller lägger sig ofta som ett skikt över huden och ger huden en gråaktig ton. Genom att exfoliera huden försvinner även cellerna som innehåller bakterier eller andra mikroorganismer.

12. Rengöring är A och O för en problemfri hud

rengöring för problemfri hud

Det är viktigt att rengöra huden och ha en rutin för det. Sminkrester täpper till porerna och tillåter inte huden att andas och ger upphov till oönskade finnar.

Skinroller tipsar: Cicameds ASD Cleanser djuprengör huden utan att störa hudens skyddande barriär. Mentol verkar anti-bakteriellt och ökar även blodcirkulationen.

13. Vacker hy med gurka

Två skivor kylskåpskall gurka på ögonen gör underverk! Gurka sägs även kunna transportera bort slaggprodukter och dämpa svullnad runt ögonen. Placera på ögonen och låt verka i 15 minuter.

14. Gör en egen läppskrubb

Gör en läppskrubb hemma med socker och olivolja. Mjukar upp läpparna och gör även att läppstift och läppglans sitter bättre under dagen.

15. Var lika noga med att rengöra hals och nacke som ansiktet

Inkludera även ditt dekolletage i din dagliga hudvårdsrutin. Första tecknen på åldrande sägs visa sig på halsen och dekolletaget, då de saknar talgkörtlar. Ditt framtida jag kommer att tacka dig!

16. Prova på microneedling

Förläng ungdomen och förebygg nya rynkor genom att använda dig av revolutionerande Skinroller. Genom att skapa små mikrohål i huden så stimuleras kroppens produktion av kollagen som är essentiellt för en ung och fräsch hud.

Behandla rynkor med Skinroller

17. Undvik rökning!

En faktor som verkligen skadar huden är rökning. Det beror på att nikotinet försämrar blodcirkulationen i ansiktet. Gör dig själv en tjänst och undvik tobak, lägg istället pengarna på något kul! 

18. Håll huden återfuktad

bio-oil

Kapsla in hudens fukt med en kroppsolja, exempelvis världshyllade Bio-Oil. Bio-Oil gör inte bara huden mjukare, utan jobbar även djupare och kan reducera ärr och bristningar.

19. Retinol - en av våra bästsäljare 

retinol

Retinol är superingrediensen alla hudvårdsnördar pratar om just nu. Det har visat sig ha effekt på hudskador som till exempel pigmentering och rynkor. Retinol är en A-vitamin som har en föryngrande effekt genom att öka produktionen av kollagen.

 

 

Våra absoluta favoritprodukter!

Här presenterar vi våra favoriter så att du också kan testa världens härligaste hudvård! 

SPRING15
−40%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
2 Stycken Skinroller 2 Stycken Skinroller
Microneedling - Paketpris - Hudvård

2 Stycken Skinroller 2 Stycken Skinroller 2 Stycken Skinroller

1 332 kr 799 kr
SPRING15
−10%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Intense Retinol 0.5% + Vitamin E 30 ml Intense Retinol 0.5% + Vitamin E 30 ml
Serum med Vitamin A - Känslig hud - Hudvård

Intense Retinol 0.5... Intense Retinol 0.5% +... Intense Retinol 0.5% + Vitamin E 30 ml

389 kr 349 kr
SPRING15
−10%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
RENEWAL Hyaluronsyra + BHA 30ml RENEWAL Hyaluronsyra + BHA 30ml
Återfuktande Dagserum - Normal hud - Hudvård

RENEWAL Hyaluronsyr... RENEWAL Hyaluronsyra +... RENEWAL Hyaluronsyra + BHA 30ml

389 kr 349 kr
SPRING15
−30%
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skinroller + Neutriherbs Vitamin C Serum (10%) 30ml Skinroller + Neutriherbs Vitamin C Serum (10%) 30ml
Dagkur med näring - Pigmentfläckar - Hudvård

Skinroller + Neutri... Skinroller + Neutriher... Skinroller + Neutriherbs Vitamin C Se...

937 kr 649 kr