Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans

Superingrediensen alla (oavsett ålder) bör inkludera i sin hudvård

Neutriherbs Hi-Tech Retinol Serum är ett serum utan någon som helst fuffens blivit en stor trend bland hudvårdsnördar. Det är inte magi, utan snarare aktiva ingredienser som verkligen fungerar. Retinol och vitamin E spelar huvudrollen.. Innan du börjar att använda en produkt kan det vara bra att veta vad den har för inverkan på din hud. Neutriherbs Retinol Serum med Vitamin E är ett serum som vi rekommenderar eftersom det är kliniskt bevisat att de ger snabbt och synligt reducerar fina linjer och minskar rynkor.

Som du säkert vet är huden kroppens största organ, det är ett ca 2 m2 stort organ. Huden har olika tjocklek beroende på var på kroppen den sitter, (tjockast under fötterna och tunnast i ansiktet) det är därför viktigt att anpassa skönhetsprodukter efter var på kroppen de skall användas och vilka förutsättningar huden har.

I ansiktet är huden bara 0,5 mm tjock, och mest känslig, samtidigt som det är den delen av vår kropp som är mest utsatt. Bakterier, väder- och vind, luftföroreningar och make-up gör det svårare för huden i ansiktet att återhämta sig jämfört med de delar av kroppen som skyddas av kläder.

Eftersom vi lever ett betydligt längre liv än tidigare generationer och har en mer aktivt livsstil högre upp i åldrarna, ställer vi också högre krav på hur vi ser ut, och att kroppen skall må bra och orka med vår livsstil.

Våra nya krav gör att utvecklingen går framåt även när det gäller hudvård och att behålla en elastisk och glänsande hy längre upp i åldrarna är inte längre så svårt, men det är din uppgift att göra jobbet! Med dag- och nattkräm, en bra cleanser, och att använda ansiktsmask regelbundet är en bra start men vi skulle rekommendera dig att använda serum innehållande retinol för att maximera din huds förutsättningar att behålla sin spänstighet och lyster.

Retinol serum vs dag- och nattkräm

Srum är särskilt lämpad för denna uppgift eftersom det består av mindre molekyler som kan tränga djupt in i huden och leverera en mycket hög koncentration av aktiva ingredienser. Ett serum kan verkligen hjälpa din hud på lång sikt för att öka kollagen och hålla vätskenivåerna i balans. Detta gör serum också till ett bra verktyg för punktbehandla problemområden.

Ett serum består av micro-molekyler som tränger betydligt djupare ner i huden än vad en vanlig kräm kan göra. Det blir därför naturligt att serum levererar en mycket hög koncentration av aktiva ingredienser.

Molekylerna är anpassade efter hur djupt ner i huden de skall och varje ingrediens är därför aktiv där den har störst möjlighet att påverka uppbyggnaden av nya celler.

Natt- och dagkräm är däremot är effektivast i de yttre hudlagren där den har störst möjlighet att skydda huden. Därför kan man inte välja bort någon av produkterna då de är precis lika viktiga för din hud, men på olika sätt. Retinol kallas även A-vitamin och är en antioxidant.

Vad är Retinol serum?

Skinrollers bästsäljare 2019

Neutriherbs Retinol Serum med Vitamin E är ett nytt och helt revolutionerande serum som kommer att förbättra din hudstruktur och din hudton. Fina linjer minskar och du får mer lyster och glöd i huden. Eftersom serumet tränger längre ner i huden än vad du är van vid är det viktigt att vänja in huden. Använd det var annan till var tredje dag för att huden skall vänja sig. Sedan kan du sakta men säkert övergå till att använda det dagligen.

Vitamin E- en antioxidant som inte får glömmas!

En annan viktigt ingrediens är vitamin E som också är en antioxidant och skyddar kroppen från fria radikaler, (skadliga ämnen för kroppen), gör huden mer elastisk, skyddar den mot leverfläckar, ärrbildningar och har en läkande effekt på sår. E-vitamin skyddar också huden mot skadliga UV-strålar.

Det är ändå viktigt att använda dagkrämer med hög solskyddsfaktor, inte bara för risken för hyperpigmentering eller cancer, men även eftersom att studier visat att solen står för hela 80% av hudens åldrande!

Med en hög solskyddsfaktor undviker du fula solfläckar och pigmentförändringar som bli mycket dyra att få bort senare.  Gör en insats för dig själv och investera i en retinol produkt som Neutriherbs Retinol Serum-  produkten som kan bespara dig tusenlappar och oönskade ålderstecken även fast det idag känns ganska avlägset. 

Hur vill du att din hud ska se ut om 10 år?

Vad är Retinol serum-2

 

 

 

Fokus på Retinol

På Skinroller.se hittar du billig retinol i två olika former, retinolserum och retinolkräm. 
Nedan har vi fyra produkter med retinol för dig som vill starta med det.