Behandla bristningar & celluliter m. dermaroller från Skinroller

20% RABATT | ANGE KOD: FINAL20

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% RABATT | ANGE KOD: FINAL20

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Augusti!
  • Originalet sedan 2012

Behandla dina celluliter med dermaroller

Behandla celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor och 10% av alla män så har du drabbats är du inte ensam om det.

Celluliter uppstår när underhudsfettet klumpar ihop sig under huden och kan drabba vem som helst oavsett kroppsform. De blir dock ofta synligare om du har mer underhudsfett. Till stor del beror uppkomsten av celluliter på genetiska faktorer men det finns sätt som du kan använda dig av för att reducera besvären.

Behandla huden inifrån

Konditionsträning är bra för att hålla vikten, men styrketräning fungerar mer uppstramande för huden så satsa på tunga vikter eller en kombination av flera träningsformer som både förbättrar konditionen och bygger muskler.

Ät allsidigt och nyttigt. Frukt och grönt och en allsidig kost med mycket vatten är en bra start för att leva sunt och även minimera uppkomsten av groparna, undvik även alkohol och cigaretter.

Behandla huden utifrån

För att boosta ditt nyttiga liv kan du prova att använda en dermaroller som kan ge effekt mot dina celluliter. Vi rekommenderar att du använder din dermaroller med 7-10 dagars mellanrum. Efter 12 veckor bör du kunna se resultat. Vi rekommendera storleken 1,5mm för bästa resultat.

Tips! Behandlar du flera om råden på kroppen samtidigt som kräver olika nållängd kan du beställa två skinrollers för paketpris här.

Motverka celluliter med Bio-Oil

Motverka celluliter med Bio-oil

Bio-Oil är den prisade oljan som är framtagen för att förbättra hudtonen, minimera celluliter, behandla åldrande hud och och bristningar. Bio-Oil är perfekt att använda efter behandling med skinroller och kontinuerligt mellan användningarna för att höja effekten av din skinrollerbehandling. Komplettera gärna din behandling med skinroller med att massera, torrborsta och peela huden mellan behandlingstillfällena. Avsluta gärna med Bio-Oil.

Köp Bio-Oil och Skinroller till paketpris här.  

 

Så använder du Skinroller med Bio-Oil mot celluliter

1. Starta alltid med att rengöra din Skinroller, behandlingsområdet och dina händer innan du startar.

2. Dela upp behandlingsområdet i mindre partier. Därefter ska du rulla med din Skinroller PRO ca 5-8 gånger över varje område i fyra olika riktningar: Diagonalt, vertikalt och horisontellt.

3. Efter behandlingen är det vanligt att det uppstår en lätt rodnad över området. För att få maximalt resultat ska du nu med rengjorda händer massera in Bio-Oil på huden. 

4. Efterbehandling: Undvik tunga fysiska aktiviteter och direkt solning under 24 h efter din behandling. Lätta promenader går bra. 

Hur ofta? 

Bio-Oil ska användas varje dag på huden. Skinroller använder du vid tillfälle endast 1-2 gånger i veckan för att huden ska ha tid att återhämta sig.