Behandla bristningar, ärr & rynkor med Dermaroller / Skinroller

20% rabatt på allt | Kod: EXTRA20

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% rabatt på allt | Kod: EXTRA20

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Juni!
  • Fri frakt över 399kr

 

Dermaroller, skinroller, hudroller - kärt barn har många namn

Dermaroller, skinroller och hudroller är olika namn för samma produkt. Alla syftar till en liten roller som är täckt av små nålar. När du rullar din dermaroller över det hudområde du vill behandla skapas små kontrollerade skador. Dessa skador gör att en läkningsprocess startar i huden och det är tack vare denna process som din hud kan förbättras. Med en dermaroller kan du behandla bland annat ärr, celluliter, pigmentförändringar, rynkor, bristningar och håravfall. Behandlingen med skinroller kan enkelt utföras hemma och du slipper dyra besök på salong. Kombinera gärna med en kräm, olja eller serum som är speciellt anpassad för den behandling du vill utföra.

Att behandla ärr med Dermaroller

Dermaroller kan hjälpa dig göra dina ärr mindre synliga, då användningen stimulerar tillväxten av nya hudceller. Använd din hudroller tillsammans med Cicatrix för ett förhöjt resultat. Behandla området med din hudroller och applicera sedan Cicatrix. När krämen har torkat ska du täcka ärret med kirurgtejp och skydda ärret från solen. Vänta med att påbörja din behandlingen om du nyligen genomgått en operation och ärren är väldigt nya. Vilken storlek du behöver för att behandla ärr beror på var på kroppen de sitter.

Se vår storleksguide här.

Läs fullständig beskrivning av hur du behandlar ärr här.

Att behandla celluliter med dermaroller

Uppkomsten av celluliter beror delvis på dina gener delvis på din livsstil. En bra, varierad kost, motion och ett tillräckligt vattenintag kan hjälpa till att minimera uppkomsten av celluliter. För att hjälpa huden på traven så kan du även behandla dina celluliter med en skinroller. Vi rekommenderar att du använder en dermaroller med storlek 1,5 under 12 veckor med 7-10 dagars mellanrum för att se bästa resultat. För behandling av celluliter bör du kombinerar din behandling med dermaroller med Bio-Oil, som gör huden mjukare och smidigare.

Läs full beskrivning av hur du behandlar celluliter här.

Köp skinroller och Bio-Oil till paketpris här.

Att behandla pigmentförändringar med hudroller

Pigmentförändingar kan uppstå av hormonella förändringar, till exempel av användandet av hormonbaserade preventivmedel eller under graviditeten. Pigmentförändingar kan även uppstå av solskador, då huden har bränts av solen upprepade gånger. När du använder skinroller stimuleras cellförnyelsen, vilket kan bidra till att dina pigmentförändringar blir mindre synliga. För effektivare behandling rekommenderar vi även att du använder Bio-Oil som verkar utslätande på huden, gör den smidigare och förbättrar hudtonen.

Läs full beskrivning av hur du behandlar pigmentförändringar här.

Att behandla rynkor med hudroller

För behandling av rynkor rekommenderar vi storleken 0,5. Denna storlek fungerar bra att använda i hela ansiktet men det finns även en speciell roller framtaget för behandling kring ögonområdet, där huden är extra tunn och kan vara svår att komma åt. För behandling av området kring ögonen finns en ögonroller som är konstruerad för att lättare komma åt kring ögonen men fungerar även bra kring näsan och andra svåråtkomliga ställen. Nålarnas längd är 0,3 mm eftersom huden kring ögonen är extra känslig. För ökad effekt använd tillsammans med vårt populära retinolserum.

Läs full beskrivning av hur du behandlar dina rynkor här här.

Köp din dermaroller och retinolserum till paketpris här.

Köp din ögonroller här.

Behandla rynkor med Skinroller

Att behandla bristningar med skinroller

Bristningar uppkommer då huden tänjs ut snabbare än vad den hinner förnya sig. Celluliter är mycket vanligt förekommande, speciellt bland kvinnor och uppstår ofta under graviditeten eller under puberteten. För behandling av celluliter rekommenderar vi att använda en hudroller med nållängd 1,5 mm. Avsluta behandlingen med Bio-Oil för förbättrade resultat.

Läs full beskrivning av hur du behandlar dina bristningar här.

Att behandla håravfall med hudroller

För behandling av håravfall behöver du använda en produkt som motverkar håravfall. Vi rekommenderar då en skalpspray från Cicamed som innehåller ProcapilTM, en aktiv ingrediens som kan motverka håravfall. I detta fall kan din skinroller hjälpa till att förhöja effekten av produkten.

Köp produkter mot håravfall här.

Att behandla flera områden samtidigt

Olika behandlingsområden kräver olika storlekar på din dermaroller. Behöver du fler än en storlek erbjuder vi ett paket på två skinrollers här.   

Behandla problemområden med Skinroller

Torr hy

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Bristningar

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Celluliter

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Ärr/Akneärr

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Torr hy

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Bristningar

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Celluliter

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.

Ärr/Akneärr

Du med torr hy får fördelar av skinroller på detta sätt.