Så behandlar du bristningar efter graviditeten med Dermaroller

20% rabatt på allt | Kod: EXTRA20

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% rabatt på allt | Kod: EXTRA20

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Juni!
  • Fri frakt över 399kr
https://www.skinroller.se/image/3509/Behandla-bristningar-efter-gravidtet.jpg

Så använder du Skinroller mot hudbristningar efter graviditeten

Funderar du på att testa Skinroller mot bristningar efter graviditeten? Mer än varannan kvinna får hudbristningar när hon genomgår en graviditet, och alla drabbas olika mycket. Hudbristningarna uppstår som effekt av den snabba viktuppgången under graviditeten, som gör att huden tänjs ut snabbare än ny hud hinner skapas. Detta gör att hudbristningar uppkommer på områden som tillexempel magen, låren, brösten, rumpan och höfterna. Ett sätt att reducera bristningar som har uppstått under en graviditet är att behandla huden med en Skinroller, en hudvårdsbehandling du enkelt kan utföra hemma.

Varför får man bristningar under graviditeten?

Strecken som uppstår i huden under graviditeten beror alltså på att din hud inte hinner producera nya hudceller i samma tempo som den tänjs ut vid den snabba viktökningen. Hur stor risken är att just du ska drabbas av bristningar under graviditeten beror mest på hur stor din viktuppgång är, men även en del på ärftlighet. Hudbristningar är också mer vanliga bland yngre kvinnor än bland äldre.

Hur blir man av med bristningar med hjälp av Skinroller?

Behandla bristningar med Skinroller

En Skinroller är ett litet verktyg som används för att förebygga och reducera olika typer av hudproblem, däribland bristningar. Denna behandlingsmetod kallas microneedling och gick tidigare endast att få på klinik, ofta till ett ganska dyrt pris. Nu kan du däremot köpa din egna hudroller och göra hudvårdsbehandlingen enkelt hemma. Ett perfekt sätt för att bli av med dina hudbristningar efter graviditeten i lugn och ro alltså!

Vill du reducera dina hudbristningar men upplever att ingen hudvårdsprodukt ger resultat?  Testa den omtalade och prisbelönta oljan Bio-Oil här!

Det enda du behöver göra är att försiktigt rulla Skinrollern över de hudområden där bristningarna finns ungefär en gång i veckan. Redan efter några veckor börjar resultaten synas, och efter cirka 12 veckor bör behandlingen med Skinroller vara klar. Det som händer är att verktyget skapar minimala och kontrollerade skador i din hy med hjälp av hundratals små nålar. Dessa ”skador” vill kroppen givetvis ta hand om och börjar därför producera nya hudceller samtidigt som kollagenproduktionen får en extra boost. I samma veva reduceras dina hudbristningar och synligheten blir mindre, smart va?

Microneedling är alltså en naturlig och effektiv hudvårdsbehandling som du enkelt kan prova på själv hemma.

Vill du effektivt och enkelt bli av med bristningar efter graviditeten med en hemmabehandling? Klicka här för att testa populära Skinroller PRO mot bristningar

Boosta effekten med Bio-Oil

 Behandla bristningar med Bio oil

Precis efter en behandling med Skinroller är huden extra mottaglig för näringen i olika hudvårdsprodukter, då den öppnat upp sig och kan absorbera produkterna bättre. Därför bör du komplettera behandlingen med att direkt efter du använt Skinroller applicera en hudvårdsprodukt som reducerar hudbristningar. Vi rekommenderar den prisbelönta oljan Bio-Oil som innehåller ingrediensen Pure Cellin. Denna ökar hudens elasticitet och spänst, vilket också är väldigt bra efter en graviditet. Bio-Oil rekommenderas av hudvårdsexperter värden över och är en av de allra populäraste produkterna mot hudbristningar, ärr och ojämn hud. Vår rekommendation är att applicera Bio-Oil på dina bristningar två gånger om dagen, och alltid efter en Skinroller-behandling. Resultat brukar kunna ses redan efter två veckor! Du kan köpa Bio-Oil här.

Köp det ultimata paketet där du får både en Skinroller och Bio-Oil till paketpris, köp Skinroller och Bio-Oil till paketpris HÄR!