Så fungerar Vitamin C i din hudvård
Använd kod: IWD20 & få 20% extra rabatt
menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.
Använd kod: IWD20 & få 20% extra rabatt
  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars!
  • Fri frakt över 399kr

Guide: Vitamin C

Det finns många anledningar till varför Vitamin C har blivit en så älskad ingrediens inom hudvård. Dels är det en av de få vetenskapligt beprövade ingredienserna men även den som ger ett härligt glow.

Vissa ärr är mer synliga än andra och kanske aldrig försvinner medan andra bleknar bort så att man knappt kan ana att de är där.

Vitamin C är per definition det som av att huden använder bindvävsceller för att läka en skada i de djupare hudlagren, dermis, i stället för att bara använda nya hudceller. Detta gör att ärret får en annan struktur än huden runt omkring den. Det är så klart något bra att huden läker på detta sätt, då det skyddar oss från komplikationer, men resultatet är ofta inte estetiskt tilltalande.

Om du vill få dina ärr att försvinna eller bli svagare så finns det bra metoder för att bli av med dem. Vårt favoritsätt är så klart att använda en Skinroller, eftersom det är naturligt och skonsamt för huden. Det är också bra mycket billigare än att behandla med laser.

Vi tänkte nu gå igenom våra bästa tips för hur du behandlar dina ärr. Kom ihåg att det kan ta ett tag innan du märker resultat, men det är värt det!

Produkter mot ärr i ansiktet

Här finner du våra bästa rekommendationer för att effektivt minska synligheten av ärr i ansiktet och även på kroppen.