Fri frakt när du handlar för över 299kr

0

Fri frakt när du handlar för över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Juni!
  • 1-3 dagars leverans

Framgångssagan som började 2012


Välkommen

Vad kul att du har hittat hit och välkommen till vår butik! Skinroller.se. Här hittar du produkter som är inspirerade av människorna som faktiskt använder dem, och dem är också till för att inspirera dig till att ta hand om din hud. 

Skinroller grundar sig i att kunna flytta salongen in i det egna hemmet- och detta gör att vi kommer att fortsätta förändra marknaden inom hudvård. Samtidigt ska det inte kosta skjortan. 

Customer Support Skinroller.se

 

 

Skin care | Skinroller.se

 

 


Starten 2012

Det hela startade med flaggprodukten Skinroller som också blivit vårt signum och kännetecken. Under starten 2012 fanns det bara  produkt i sortimentet i jämförelse med dagens utbud av 75 handplockade produkter. Vi har aldrig varit störst inom hudvård, och detta är inte heller målet- däremot vill vi vara bäst när det gäller shoppingupplevelse och resultat.

Läs mer om vår Skinroller

Customer Support Skinroller.se

 

Kvalité 

Alla produkter är handplockade av oss och är autentiska, annorlunda och funktionella samtidigt dem passar för varje plånbok. Vårt sortiment passar dem som vill förbättra sitt utseende och även hudhälsan. 

Customer Support Skinroller.se

 

Rätt verktyg för bra hudvård

Vår glädje ligger i att vägleda och utbilda våra kunder genom produkter kan dem själva skräddarsy sin hudvårdsrutin efter behov. 

 

När jag startade Skinroller 2012 så var det bara ett hobbyprojekt för att hjälpa andra som hade problem med sin hy. Sedan dess har jag blivit allt mer medveten om mina kunders problem!

- Anna O. E 

Du är vår recensent

Vilka är dina personliga favoriter? Efter att ha provat våra produkter vill vi att kunderna ska utvärdera dem för att hjälpa andra till att välja rätt produkter.

Handplockat sortiment

Även fast det kanske inte framgår, så är alla våra produkter handplockade och vi har nära relationer med leverantörer

Alltid låga priser

Då Skinroller startades av användare själva ser vi på prissättningen med kundens ögon. 

 

Hej #hudvårdsentusiast!

Grattis! Du har tagit dig till slutet av denna sida vilket betyder att du är en riktig hudvårdsentusiast precis som jag. Jag heter Anna och är ytterst ansvarig och motorn för Skinroller.se

Då vi funnits sedan 2012 har vi under året sett en hel del oseriösa aktörer inom branschen som kompromissar med kvalitén för att tjäna större markginalers, så jag är tvungen att göra en röst hörd för användarna vars klagomål dämpas. Skinroller.se grundar sig på resultatinriktade behandlingar som också återställer huden tills dess ursprungliga skick. Företaget är 100% familjeägt och vi tror på att vara lyhörda mot våra kunder. Gå med i vårt community på Instagram eller Facebook så lovar vi att lyssna på dina
önskemål
 
Ända sedan 2012 har Skinroller levt i symbios med sina kunder, dig, henne och honom- så allt detta är något vi skapar tillsammans
 
  Massor av kärlek, önskar
 

 

Customer Support Skinroller.se