Skinrollers och hudvårdsprodukter till låga priser– skinroller.se

Alltid fri frakt & 14-dagar fri faktura

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Alltid fri frakt & 14-dagar fri faktura

 • Över 200.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Juni!
 • Fri frakt över 399kr

Social Media & Influencer Manager till Skinroller

Vi på Skinroller är mitt uppe i en stark resa där vi satsar stort på att stärka varumärke och öka försäljning i samtliga digitala kanaler. Samtidigt som vi har växlat upp på befintlig marknad finns även expansionsplaner för nya marknader inom den närmaste framtiden. För att möjliggöra denna resan söker vi nu vår nästa Social Media & Influencer Manager som vill vara med på denna resan och bli en del av vårt växande team! 

Uppdraget består av att du som Social Media & Influencer Manager tar ett helhetsgrepp om våra sociala medier samt säkerställer att innehåll som publiceras följer varumärkesstrategi, att vi engagerar och driver försäljning genom våra sociala kanaler samt koordinera med diverse externa samarbetspartners.

Du kommer mer specifikt att ansvara för planering, genomförande och innehåll på både organisk social samt agera kravställare inom Influencer Marketing. Du kommer att säkerställa varumärke, synlighet, engagemang, konvertering och kreativitets-höjd följer i respektive kanal. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för skönhet och varumärke samtidigt som du förstår vikten av att arbeta datadrivet och är van att arbeta efter en övergripande kampanjkalender.

När det kommer till Influencer Marketing kommer du att ansvara för den direkta relationen med våra ambassadörer samt för våra samarbetspartners inom respektive område. Du ansvarar även för att upprätthålla och skapa nya kontakter inom området och ser dig själv som den perfekta ambassadören för Skinrollers varumärke och älskar att agera spindeln i nätet kring events och samarbeten.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvara för att planera, skapa och publicera innehåll för samtliga sociala kanaler och samarbetspartners utefter övergripande kampanjplan.
 • Hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna och omvärldsbevakning inom sociala medier
 • Sätta upp en strategi och content-plan för sociala medier samt utvärdera resultatet
 • Ansvara för direkta relationer, samarbeten och events inom Influencer Marketing.
För att lyckas i rollen tror vi att du är/har:
 • Examinerad från Berghs School of Communication, Forsbergs eller motsvarande.
 • Minst ett års erfarenhet av att jobba med sociala medier och influencer-samarbeten, inom motsvarande roll eller liknande. 
 • Erfaren av att jobba i Adobe-programmen
 • Kreativ och utanför boxen - inte rädd för att testa nya saker
 • En positiv problemlösare med mycket goda kommunikations egenskaper, både i skrift och muntligt.
Om oss

Skinroller är en hudvårdsbutik som funnits sedan 2012 med visionen om att flytta hem skönhetsbehandlingar. Vi har nu startat en resa som kräver en Social Media & Influencer Manager hos oss på heltid. Om du vill vara med på en spännande resa med ett härligt team är Skinroller rätt plats för dig. Här får du utrymme för din kreativitet och fyller en viktig del av företaget. 

Start: Flexibelt, per omgående
Omfattning: Heltid/100%
Sista ansökningsdatum: 30/3-2021


Maila amanda@skinroller.se och märk din ansökan med Social Media Manager. Skicka med CV och eventuell portfolio i ansökan.