Just nu fri frakt & 14-dagar öppet köp!

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Just nu fri frakt & 14-dagar öppet köp!

 • Över 100.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Augusti
 • Just nu fri frakt!
https://www.skinroller.se/image/3869/Sa-funkar-microneedling.jpg

Stor guide: Microneedling

Ta din hudvård till nästa nivå med microneedling och Skinroller PRO! Microneedling behandling har blivit populärt de senaste åren eftersom den är vetenskapligt bevisad att minska synligheten av rynkor och fina linjer, bristningar, celluliter och ärr. Ditt förväntade resultat kan vara en mjukare, fastare och jämnare hy.

KÖP SKINROLLER HÄR

Vad är microneedling?

Syftet med en microneedlingbehandling är att skapa en kontrollerad skada, som i sin tur stimulerar hudens produktion av kollagen vilket får huden att reparera sig själv. Med hjälp av till exempel en dermapen på salong eller en skinroller för hemmabruk gör man små, små hål i huden som triggar igång hudens egen
läkningsprocess. Microneedling bidrar till att huden blir mer elastisk, fyllig, spänstig och ungdomlig. Behandlingen har få biverkningar och passar alla som vill
förbättra ens hudtillstånd. Oavsett vad man har för hudtyp, hudfärg eller vilken
ålder man befinner sig i.

Så funkar microneedling

Genom att göra små mikrohål i huden kan man påverka huden till att producera mer kollagen. Detta sker på grund av att man skadar huden lätt, vilket får den att producera ny, kollagenrik hudvävnad. Med åldern förlorar huden sin spänstighet och fasthet, samtidigt som det uppstår fina linjer och rynkor. En anledning till detta är att ens kollagenproduktion har minskat. Microneedling är ett effektivt sätt för att återfå detta och samtidigt få huden att se mer ungdomlig ut. Till följd av att man uppmuntrar till en ökad kollagenproduktion stimuleras huden till att skapa nya och friska hudceller.

För maximalt resultat kan man komplettera microneedling-behandlingen med ett serum anpassat för ens hudtyp. Detta är på grund av nålarna ökar absorptionen av dina hudvårdsprodukter med upp till 200 procent. Tidigare kunde man endast göra behandlingen på en salong, men med hjälp av en skinroller (även kallad dermaroller) kan man uppnå lika bra resultat hemma i badrummet.

KÖP SKINROLLER

Så här förbättrar Skinroller din hy


Skinroller är en roller som bygger på microneedlingmetoden och som består av hundratals nålar som perforerar huden lätt och därmed skapar kontrollerande, små skador. Detta sätter igång hudens egna läkningsprocess och den börjar reparera sig själv, vilket leder till att nya hudceller skapas som förbättrar och jämnar ut hyn.

Vår Skinroller PRO består av 192 äkta och individuella nålar i kirurgiskt titan. Skillnaden mellan Skinroller PRO och andra dermarollers är att många istället har metallskivor med 540 nålar. Inga kliniska studier har utförts på sådana rollers, i jämförelse med rollers med äkta nålar som Skinroller PRO. Skinroller PRO är kvalitetssäkrad med en CE-märkning, är säker att använda och ger en effektiv behandling hemifrån. Med detta resultatinriktade skönhetsverktyg kan du behandla hudtillstånd så som bristningar, celluliter, ärr, håravfall och rynkor. Du kan använda Skinroller PRO både på kroppen och i ansiktet och den finns i tre olika nålstorlekar: 0.5, 1.0 och 1.5 mm.

Skinroller PRO med 0.5 mm långa nålar lämpar sig bäst för att behandla acneärr, eksem, porer, ärr samt rynkor och fina linjer i ansiktet, pigmentfläckar och håravfall.

Skinroller PRO med 1.0 mm långa nålar är effektiv mot acneärr samt både lättare och djupare ärr i ansiktet, ärr på kroppen och slapp hud.

Skinroller PRO med 1.5 mm långa nålar rekommenderar vi att man behandlar celluliter och bristningar med.

Kunders omdöme

Skinroller PRO bygger på microneedling, en effektiv hudvårdsbehandling som snabbt ger resultat och som kan förbättra olika hudproblem både på kroppen och i ansiktet. Microneedling är en vetenskapligt bevisad metod specifikt framtagen av hudläkare. Nedan kan du se några av våra kunders fantastiska resultat efter behandling med Skinroller PRO.

Detta är fortfarande min älskling som jag använder ca 1-2 gånger i veckan. Jag har fått väldigt bra resultat då mina porer nästan är helt borta, så nästa steg för mig blir nu serum för ringar under ögonen

– @JOSEFINECF

Jag har själv ganska mycket synliga porer runt näsa och kinder men också ojämn hudton. 
Jag har testat skinrollern och jag vet att det låter helt sjukt men jag ser redan resultat!

– @snickargladjen

Skinroller PRO verkar på två plan för det första möjliggör det bättre penetrering av dina skönhetsprodukter, för det andra skapar det mikroskador, vilket är vad som uppmanar kollagenproduktion och detta är mycket viktigt för åldrande hud.

– Nicolina H

Hudvårsdnörden i mig älskar allt som förbättrar huden på djupet🙌🏼 Skinroller har 192 äkta nålar som gör kontrollerade skador i huden som effektivt förbättrar huden upp till 200%. Den används ihop med valfritt serum skräddarsytt just till dig, jag har använt Retinol serum. Detta system är perfekt för stt ge mer lyster, mindre rynkor, pigmentsfläckar, synliga ärr osv. Hur bra?!

– Susanne T

Varför välja Skinroller PRO? 

Ute på marknaden finns det en mängd olika modeller av dermarollers. Kvaliteten skiljer sig dock betydligt bland de olika alternativen. Här är några anledningar till varför du ska välja just Skinroller PRO:

• Skinroller PRO består av 192 äkta och individuella nålar. Många andra skinrollers och dermarollers har endast metallskivor med 540 nålar. Inga kliniska studier har utförts på sådana rollers, i jämförelse med rollers med äkta nålar som Skinroller PRO.
• Skinroller PRO är kvalitetssäkrad med en CE-märkning, vilket betyder att den är helt säker att använda.
• Du får en effektiv behandling hemifrån som bygger på en vetenskapligt bevisad modell.
• Skinroller PRO skapar kontrollerade, små mikrohål, vilket resulterar i att huden stimuleras till att producera nytt kollagen. Några positiva effekter av detta är att huden blir slätare, fylligare och ser mer ungdomligare ut.
• Med Skinroller PRO får du ett resultatinriktat skönhetsverktyg som kan behandla hudtillstånd så som bristningar, celluliter, ärr, håravfall och rynkor.
• Du kan använda Skinroller PRO både på kroppen och i ansiktet och den finns i tre olika nålstorlekar: 0,5, 1,0 och 1,5 mm.
• Skinroller PRO kan öka absorptionen av dina hudvårdsprodukter med upp till 200 %.
• Skinroller PRO är enkel och smidig att använda.

 • + VAR, NÄR OCH HUR

  Allt du behöver veta

  Vart gör man behandlingen? 
  Skinrollern är ett enkelt hudvårdsverktyg framtaget för personligt bruk. Detta betyder att du själv smidigt utför behandlingen hemma. 

  När och hur ofta?
  Vi rekommenderar att man inkluderar sin Skinroller inför kvällsrutin. Beroende på användningområde kan du använda den 1-2 gånger i veckan.

  Hur?
  1.Rulla skinrollern med lagom tryck i vertikala, horisontella och diagonala rörelser i ansiktet åt båda håll. 

  2.Applicera valfritt serum för önskad effekt på behandlat område.

  3.Rengör skinrollern efter behandling med alkohol eller rengöringsspray. 

 • + PASSAR SKINROLLER ALLA HUDTYPER?

  VEM SKA INTE ANVÄNDA SKINROLLER?

  De enda tillfällen som du inte bör använda dig av microneedling/Skinroller PRO är om du behandlar huden med kortisonkräm, har allvarliga hudsjukdomar eller aktiv acne. Du bör även avstå från microneedling om du är gravid samt väldigt nyligen har genomgått en operation eller ansiktskirurgi. Om du är osäker kan du alltid höra av dig till oss på Skinroller för en konsultation.

Beauty Picks

Utvalda favoriter som fungerar perfekt för nybörjare inom microneedling