20% rabatt vid köp över 499kr

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% rabatt vid köp över 499kr

 • Över 100.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Februari
 • 2-5 dagars leverans
https://www.skinroller.se/image/3036/Skinroller-Banner.jpg

Stor guide: Microneedling

Ta din hudvård till nästa nivå med microneedling och Skinroller PRO! Microneedling behandling har blivit populärt de senaste åren eftersom den är vetenskapligt bevisad att minska synligheten av rynkor och fina linjer, bristningar, celluliter och ärr. Ditt förväntade resultat kan vara en mjukare, fastare och jämnare hy.

KÖP SKINROLLER HÄR

Vad är microneedling?

Syftet med en microneedlingbehandling är att skapa en kontrollerad skada, som i sin tur stimulerar hudens produktion av kollagen vilket får huden att reparera sig själv. Med hjälp av till exempel en dermapen på salong eller en skinroller för hemmabruk gör man små, små hål i huden som triggar igång hudens egen
läkningsprocess. Microneedling bidrar till att huden blir mer elastisk, fyllig, spänstig och ungdomlig. Behandlingen har få biverkningar och passar alla som vill
förbättra ens hudtillstånd. Oavsett vad man har för hudtyp, hudfärg eller vilken
ålder man befinner sig i.

Så funkar microneedling

Genom att göra små mikrohål i huden kan man påverka huden till att producera mer kollagen. Detta sker på grund av att man skadar huden lätt, vilket får den att producera ny, kollagenrik hudvävnad. Med åldern förlorar huden sin spänstighet och fasthet, samtidigt som det uppstår fina linjer och rynkor. En anledning till detta är att ens kollagenproduktion har minskat. Microneedling är ett effektivt sätt för att återfå detta och samtidigt få huden att se mer ungdomlig ut. Till följd av att man uppmuntrar till en ökad kollagenproduktion stimuleras huden till att skapa nya och friska hudceller.

För maximalt resultat kan man komplettera microneedling-behandlingen med ett serum anpassat för ens hudtyp. Detta är på grund av nålarna ökar absorptionen av dina hudvårdsprodukter med upp till 200 procent. Tidigare kunde man endast göra behandlingen på en salong, men med hjälp av en skinroller (även kallad dermaroller) kan man uppnå lika bra resultat hemma i badrummet.

KÖP SKINROLLER

Fördelar med microneedling

https://www.skinroller.se/image/3039/Skinroller-USP-Fav.jpg

Våra omdömen

Detta är fortfarande min älskling som jag använder ca 1-2 gånger i veckan. Jag har fått väldigt bra resultat då mina porer nästan är helt borta, så nästa steg för mig blir nu serum för ringar under ögonen

– @JOSEFINECF

Jag har själv ganska mycket synliga porer runt näsa och kinder men också ojämn hudton. 
Jag har testat skinrollern och jag vet att det låter helt sjukt men jag ser redan resultat!

– @snickargladjen

Skinroller PRO verkar på två plan för det första möjliggör det bättre penetrering av dina skönhetsprodukter, för det andra skapar det mikroskador, vilket är vad som uppmanar kollagenproduktion och detta är mycket viktigt för åldrande hud.

– FÖRNAMN EFTERNAMN

Hudvårsdnörden i mig älskar allt som förbättrar huden på djupet🙌🏼 Skinroller har 192 äkta nålar som gör kontrollerade skador i huden som effektivt förbättrar huden upp till 200%. Den används ihop med valfritt serum skräddarsytt just till dig, jag har använt Retinol serum. Detta system är perfekt för stt ge mer lyster, mindre rynkor, pigmentsfläckar, synliga ärr osv. Hur bra?!

 • + VAR, NÄR OCH HUR

  Allt du behöver veta

  Vart gör man behandlingen? 
  Skinrollern är ett enkelt hudvårdsverktyg framtaget för personligt bruk. Detta betyder att du själv smidigt utför behandlingen hemma. 

  När och hur ofta?
  Vi rekommenderar att man inkluderar sin Skinroller inför kvällsrutin. Beroende på användningområde kan du använda den 1-2 gånger i veckan.

  Hur?
  1.Rulla skinrollern med lagom tryck i vertikala, horisontella och diagonala rörelser i ansiktet åt båda håll. 

  2.Applicera valfritt serum för önskad effekt på behandlat område.

  3.Rengör skinrollern efter behandling med alkohol eller rengöringsspray. 

Beauty Picks

Utvalda favoriter som fungerar perfekt för nybörjare inom microneedling

 

Läs mer om Microneedling

Så behandlar du celluliter
Så behandlar du bristningar
Få bort akneärr med Skinroller PRO
Dermaroller, Skinroller, Hudroller, vad är skillnaden?

Vi tror även att du gillar ...