Skinrollers och hudvårdsprodukter till låga priser– skinroller.se

FRI FRAKT & FRI FAKTURA

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

FRI FRAKT & FRI FAKTURA

  • Över 200.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Augusti!
  • Just nu FRI FRAKT!

Vad är K-Beauty – skönhetstrenden alla pratar om!

 

Vad är K-Beauty? Du har säkert hört talats om trenden som tagit skönhetsvärlden med storm. K-Beauty står för Korean Beauty och kärnan i denna trend handlar om innovation, lekfullhet och kvalitet. K-Beauty har på senaste tiden vuxit sig otroligt stort i Sverige, vilket inte är så konstigt. Det koreanska folket är extremt innovativa och ligger långt före många andra kulturer när det kommer till utveckling av skönhetsprodukter. Till skillnad från västvärlden ligger deras största fokus när det kommer till skönhet inte kring hur du ser ut i relation till smink, utan hur välmående och vacker du och din hud är under makeupen.

Vill du testa K-Beauty och ta ditt beauty game till nästa nivå? Vi på Skinroller har noga valt ut några av de mest populära och resultatinriktade nyheterna bland K-Beauty-produkter exklusivt till vår webbshop. Nedan guidar vi dig till varför du bör investera i K-Beauty och tipsar om vilka produkter du bör börja med!

Varför välja K-Beauty?

K-Beauty handlar om att erbjuda effektiva och skonsamma produkter med hög kvalité. Förutom att du ska kunna se omedelbara resultat tar man fram produkter som långsiktigt verkar vårdande för din hud, med aktiva ingredienser som verkligen gör skillnad. Tack vare den stora konkurrensen och utbudet har de koreanska företagen blivit experter på att hitta de senaste uppfinningarna, häftigaste förpackningarna och de mest effektiva och avancerade ingredienserna. Att denna trend blivit så otroligt populär med produkter som rekommenderas av hudvårdsterapeuter världen över är ingen slump. Att välja denna typ av skönhetsprodukter är därför alltid ett säkert kort, och en av de bästa investeringarna du kan göra!

3 produkter att testa inom K-beauty! 

SKINROLLER,DERMAROLLER,HUDVÅRD,SERUM

 1. Silky Pore Primer

Denna utjämnande primer reducerar helt magiskt dina porer och fina linjer med hjälp av en unik formula av avancerade ingredienser.

Applicerar du denna primer innan du lägger din makeupbas, får du en jämn, slät och sammetslen hud som ger makeupen ett mer felfritt resultat. Ingredienserna i denna primer är speciellt framtagna med dubbla effekter godkända av MFDS (Koreanska mat- och läkemedelsadministrationen). Du får även en jämnare och finare hudton då denna formula ger en lätt bleker pigmentförändringar i  huden. Samtidigt ger denna primer en långsiktigt återfuktande effekt utan att få huden att kännas fet.

 


Under semestern

Solskydd                                                                                                                                                                                                       

En av de viktigaste – om inte den viktigaste – produkterna du behöver är såklart solskydd. Det är extremt viktigt att skydda huden mot solens farliga UV-strålar. Annars riskerar du att få solskador som kan leda till pigmentering och ibland även hudcancer.

För att vara säker på att du skyddar dig ordentligt rekommenderas ett solskydd med ett brett spektrum för både kroppen och ansiktet. Använd alltid solglasögon och ta pauser från solen.

SPF,SOLKRÄM, SPF30,
Två populära solskydd som vi säljer är Cicamed Spf Protection Booster och Daily Sunshield Spf 30 från NuBio.

Cicamed Spf Protection Booster är ett solskydd som är lätt och har en elegant formula. Solkrämen har också flera hudvårdande egenskaper och kan användas på daglig basis även som dagkräm.
SPF, SOLKRÄM, SPF 30
Två populära solskydd som vi säljer är Cicamed Spf Protection Booster och Daily Sunshield Spf 30 från NuBio.

Cicamed Spf Protection Booster är ett solskydd som är lätt och har en elegant formula. Solkrämen har också flera hudvårdande egenskaper och kan användas på daglig basis även som dagkräm.

Lugnande och svalkande

Har du ändå lyckats bränna dig och du känner att huden är känslig, köp då med dig en svalkande mask. Det finns fler typer av masker som lugnar huden och ger en kylande känsla

CUCMBER, GEL, MASK, ANSIKTSMASK

 

Cucumber Gel Mask innehåller Aloe Vera, grönt te och kamomill för att lugna huden. Gel-texturen gör produkten även härligt svalkande, och vi upplever att den dämpar svullnad och ger huden. En perfekt sommarmask!


Efter semestern

Nu när du är tillbaka från semestern vill man underhålla den vackra solkyssta färgen från sommar-solen.

Återfukta, återfukta, återfukta

Använd Bio-Oil varje dag för att hålla huden återfuktad och därmed kommer din vackra solbränna hålla. Bio-Oil har även förmågan att ge dig en jämnare hudton, minska ärr och minska synligheten av bristningar.

bio, oil