JUST NU FRI FRAKT & FRI FAKTURA

0

JUST NU FRI FRAKT & FRI FAKTURA

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Behandla håravfall

Behandla håravfall med Skinroller   
Håravfall är något som många män och kvinnor drabbas av. Hos män är det ofta genetiskt och hos kvinnor har det oftast med hälsan att göra. Det finns flera anledningar till håravfall: stress, trauma, graviditet, proteinfattig mat och sjukdom.

Om du märker att du tappar mer hår än vanligt, var då bara lugn. Det måste inte nödvändigtvis betyda att du är allvarligt sjuk. Det är också fullt möjligt att behandla håravfall och få håret att växa ut igen.

Vår dermaroller, som vi kallar Skinroller, kan behandla många olika hudproblem. Du kan till och med behandla håravfall. Vår Skinroller kan rullas över hårbotten och skapa en så kallad kontrollerad skada med hjälp av de små nålarna. Läkningsprocessen som följer kommer att stimulera hårtillväxten och förbättra blodcirkulationen. Resultatet? Starkt och vackert hår! 


  

Olika typer av håravfall

Tunnhårighet

 

 Vissa av oss har genetiskt tunnare hår än andra. Tunnt hår känns slappt och har ingen volym.

Diffust håravfall


Ibland går fler hårsäckar i vilofas än vänligt. Oftast är det påverkat av stress, trauma eller sjukdom. Man tappar då mer hår än vad man vanligtvis gör.

Fläckvis håravfall


Detta är en autoimmun sjukdom där kroppen attackerar sitt eget immunförsvar i hårroten. Bara vissa områden drabbbas och detta lämnar några kala fläckar.

Behandla håravfall med

Cicamed HLT-serien

Cicamed Hairloss Treatment-serien är en avancerad hårvårdserie med ingridienser som stimulerar hårtillväxten och förbygger håravfall. I serien finner du en hårbottenbehandling och ett schampo som innehåller Aloe Vera, rött te och andra vitaminextrakt. Dessa produkter ger extra näring och syre till håret  för att stimulera hårväxt.

Så här gör du:

  1. Rulla din Skinroller över området du vill behandla. Rulla fram och tillbaka i en riktning, cirka 10 gånger. Byt sedan riktigt. Du bör rulla i fyra olika riktningar (se bilden till höger).
  2. Applicera Cicamed HLT Scalp Treatment Hairloss efteråt så att ingredienserna kan tränga sig in genom mikrohålen din Skinroller har skapat.
  3. Upprepa med 7-12 dagars mellanrum. 
  4. Byt ut ditt schampo mot Cicamed Shampoo 3% Hairloss Treatment.

 KOMPLETT BEHANDLING

HÅRAVFALL

Behandla håravfall med Skinroller. Komplett paket med schampo, spray samt Skinroller.

  • Mot tunnhårighet
  • Unisex - passar alla oavsett kön

Utvalda produkter- Behandling av håravfall

Rea
−29%
Olaplex No.3
Behandling mot slitet och skadat hår

Olaplex No.3 Olaplex No.3 Olaplex No.3

369 kr 259 kr
paket
−30%
2 Stycken Skinroller
KÖP TVÅ TILL PAKETPRIS

2 Stycken Skinroller 2 Stycken Skinroller 2 Stycken Skinroller

999 kr 699 kr