Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Få bort ärr med Skinroller 


Forskningen för ärrbehandling har gått framåt och utvecklats ordentligt. Detta har medfört att många personer nu med stor enkelhet lyckas dölja sina ärr.

Idag finns det effektiv ärrbehandling som hjälper dig att göra ärren mindre framträdande, oavsett var på kroppen de befinner sig. Ett enkelt och effektivt ärrbehandlingsverktyg är Dermaroller / Skinroller, som kan ge synbara resultat bara efter några behandlingar. Denna behandling bör också kombineras med krämer, som till exempel Cicatrix, för att ge bästa möjliga resultat.

Olika typer av ärr

Hypertrofiska ärr

 

Upphöjda, tjocka & röda ärr som är vanligast  efter brännskador. Läks av sig själva med bör  skyddas med solskydd samt Cicatrix. 

Keloider


Keloid ärr består av ett överskott av vävnad och för att behandla denna typen av ärr skapar man flera mindre som bryter ner vävnaden. 

Atrofiska ärr


En konsekvens av akne kan vara generande ärr som är minst lika jobbiga att leva med.  Går att behandla med Skinroller 0.5mm/1.0mm .

Att använda Dermaroller för ärrbehandling


En Dermaroller slätar ut huden och stimulerar tillväxten av nya hudceller. Produktionen av nya hudceller förbättrar din hud på två sätt; dels så gör den att ärrets synlighet minskar och dels så stimulerar det även kollagenet i huden. Kollagen ett är fiberprotein som ökar hudens elasticitet, vilket bidrar till att få bort ärr.

 

 

Köp din Skinroller mot ärr

  

Fyra enkla steg

STEG 1
Rengör din Skinroller


Välj rätt längd beroende på ärr

STEG 2
Steg 2. Rulla 5-10 gånger på varje område


Med ett jämt tryck rullar du varje behandlingsområde 5-10 gånger. 

STEG 3
Steg 3. Applicera serum


Efter ca 2h: Applicera Cicatrix på området. 

STEG 4
Steg 4. Rengör Skinroller


Rengör noggrant din Skinroller och vänta i ca 7-12 dagar tills nästa behandling

KOMPLETT BEHANDLING

ÄRR

Skräddarsytt paket för behandling av ärr i ansiktet

  • Minska synligheten av ärr
  • Minska risk för missfärgning
  • Skinroller ökar huen naturliga kollagenproduktion
     
Paket mot ärr
För ärr i ansiktet

Paket mot ärr Paket mot ärr Paket mot ärr

799 kr
Att behandla ärr med Cicatrix

 

När man använder sig av en Dermaroller för att få bort ärr är det viktigt att också ha krämer som kompletterar behandlingen. Cicatrix är en rekommenderad produkt som erbjuder en effektiv och diskret ärrbehandling. Den slätar ut och minskar synbarheten av så väl nya som gamla ärr. Cicatrix används med störst framgång för att behandla ärr som orsakats av skador, kirurgi eller brännskador. Om du vill behandla ärr som har uppstått efter en operation bör du vänta i minst en månad innan du påbörjar behandling med Cicatrix. Denna ärrbehandling kräver endast fem steg för att genomföras.

Så behandlar du:
1. Rengör det område som du planerar att behandla och låt det torka.
2. Massera varsamt in ett tunt lager av Cicatrix över ärret med rena händer.
3. Efter att du applicerat Cicatrix på ärret är det rekommenderat att du täcker det med kirurgitejp. Vänta dock i cirka fem minuter innan du fäster kirurgtejpen.
4. Cicatrix ska användas morgon och kväll för att ge resultat. Behöver du applicera ytterligare någon gång under dagen så går det bra att smörja de ärr du behandlar en extra gång per dag.
5. Rekommenderad behandlingstid med Cicatrix är 2 månader.

När du behandlar dina ärr med Cicatrix är det viktigt att du skyddar ärren mot UV-strålning. Exponeras ärren för UV-strålning riskerar de att missfärgas och bli ännu mer synliga. Undvik därför direkt solljus och solarium.

Genom att använda Cicatrix och en Dermaroller på rätt sätt får du en effektiv ärrbehandling som hjälper dig att dölja dina ärr!

UTVALDA PRODUKTER - BEHANDLING MOT ÄRR