Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Behandla bristningarFå bort bristningar

Bristningar är något många kvinnor, och ibland även män, upplever någon gång i livet. Det är helt enkelt revor i hudvävnaden och uppstår när huden töjs ut snabbare än vad den hinner med. Detta förkommer till exempel under puberteten, gravidet och snabb viktuppgång.

Man kan få bristningar lite överallt, men hos kvinnor uppkommer de vanligtvis på höfterna, brösten, låren och rumpan. Har man varit gravid, kan man även ha några på magen.

Bristningar kan vara svåra att få bort helt, men det är inte omöjligt. Det dyra sättet är med laserbehandling, men få har råd med detta. Det billigare är att testa mirconeedling med en Dermaroller. Dermarollern har många små nålar som rullas över bristningarna åt olika håll. Det som händer är att man skapar kontrollerade skador. Läkningsprocessen som följer har en läkande och föryndrande effekt på området. 

Vår dermaroller kallas Skinroller och kan användas enkelt och säkert hemifrån. Du rullar din Skinroller över bristningarna med 7 till 12 dagars mellanrum. Efter 12 veckor bör du börja se reslutat.

 

 

 

 


Olika stadier av bristningar

Stadie 1

När bristningar är helt nya, brukar de ha en lätt rösa färg, med tunn hud runt om. De kan också klia. Det är nu det är lättast att reducera dem.

Stadie 2

Efter ett tag kommer bristningarna att vidgas i längd och bredd. De blir också mer röd-lila i färgen. Du kan fortfarande reducera dem.

Stadie 3

När bristningarna har funnits länge och är gamla, har de bleknat till en vit eller beige färg. Gamla bristningar är svårast att reducera och tar tid och tålamod.Att använda Bio-Oil mot bristningar

För bästa effekt, bör du använda ett serum eller en speciell olja tillsammans med din Skinroller. När du skapar den kontrollerade skadan, är det lättare för produkten att tränga in djupt ner i huden och nära innifrån.

Bio-Oil är en fantastisk olja som många kvinnor hyllar mot skyarna. Detta för att oljan är ett mirakel för alla som lider av ärr, bristningar och ojämn hudton. Dess ingredienser hjälper huden att återuppbygga fettlagret som sedan leder till en len och jämn hud. 

Tillsammans med en dermaroller, kan du få ut det bästa av produkten. Genom att rulla dermarollern över huden och bristningarna, skapas små mikrohål. Därefter smörjer du in området med en liten mängd Bio-Oil. Oljan tar sig nu djupare in i huden och ger ett ännu bättre resultat. En drömkombination!

 

Så här gör du

Om din hud är torr, rekommenderar vi att du applicerar en lotion i förväg. När du är redo, rullar du din Skinroller, fram och tillbaka över huden, i en riktning. Det gör du cirka 10 gånger. Sedan, byter du rikting. För att behandlingen ska fungera så bra som möjligt, bör du rulla Skinrollern i fyra olika riktningar som du ser i bilden nedan. Därefter, smörjer du in med Bio-Oil eller valfritt serum.

 

STEG 1
Rengör din Skinroller


Välj rätt längd beroende på behandlingsområde

STEG 2
Steg 2. Rulla 5-10 gånger på varje område


Med ett jämt tryck rullar du varje behandlingsområde 5-10 gånger. 

STEG 3
Steg 3. Applicera serum


Applicera serum beroende på användningsområde och önskat resultat. 

STEG 4
Steg 4. Rengör Skinroller


Rengör noggrant din Skinroller och vänta i ca 7-12 dagar tills nästa behandling

PAKETPRIS MOT

BRISTNINGAR

En effektiv duo med tydliga resultat; testa vårt paket för bristningar. I paketet ingår Skinroller och Bio-Oil

Effektivt mot

  • Bristningar
  • Ärr
  • Celluliter

Utvalda produkter - Behandling mot bristningar