Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Få bort celluliter

Celluliter uppstår när slapp hud pressas upp mot den bindväv som omger fettcellerna i våra lår. Detta skapar en utbuktning av cellerna som resulterar i en gropig effekt. Celluliter är delvis genetiskt betingat men även om det återfinns i släkten så finns det flera sätt som du kan minimera risken för uppkomst av celluliter.


 

1. Ta hand om dig själv

För att ge dig själv en möjlighet att få bort celluliter måste du börja med att ta hand om dig och din kropp. Detta gör du genom att äta hälsosamt och träna regelbundet.

Fibrer och fullkorn, såsom kli och havrespannmål, är kost som ser till att gifter och avfall avlägsnas från din tarmkanal. Till exempel ämnen som producerar celluliter. Det är således en god idé att äta mycket kli och havrespannmål för att bli kvitt celluliter.

Frukt och grönsaker är andra råvaror som ser till att din hud blir fräschare. Du bör även öka ditt dagliga intag av vatten. Detta gör så att din kropp tappar överflödigt fett såsom lagrat fett och celluliter. Vatten stärker även kollagenet i huden vilket gör att den inte får ett lika knöligt utseende. Det är även en stor fördel om du undviker alkohol och cigaretter om du vill få bort celluliter.

Övervikt kan bidra till en ökad produktion av celluliter. Det är därför viktigt att träna och motionera regelbundet. Det finns ingen särskild fysisk aktivitet som är bättre än den andra i syftet att få bort celluliter. Testa flera olika fysiska aktiviteter för att hitta en som du finner rolig och givande.

 


 

2. Släta ut celluliterna med en Dermaroller

Observera att en Skinroller och Dermaroller olika benämning på samma produkt.

Som ett komplement till en sund livsstil finns det flera produkter som bidrar till att få bort celluliter:

En Dermaroller är en rullapparat som kan släta ut rynkor, celluliter och ärr var som helst på kroppen. Det Dermarollern gör är att den stimulerar tillväxten av bindväv och nya celler på kroppen, vilket i sig bidrar till att ojämnheter i huden slätas ut och blir fina.

Vår rekommendation är att du använder rollern med 7-10 dagars mellanrum och efter ungefär 12 veckor bör du börja kunna se resultat. Vi säljer vår variant, Skinroller, som är anpassad för hemmabruk. På professionella salonger används den betydligt dyrare original Dermarollern, men resultatet kan upplevas detsamma.
 4. Bio-Oil döljer celluliterna

För att få bort celluliterna rekommenderas användning av Bio-Oil. Denna hudvårdsolja minskar inte bara synligheten av celluliter men även synligheten av ärr och ojämn hud. Denna produkt rekommenderas också för dig med uttorkad och åldrad hud. Det är ingrediensen PureCellin Oil som gör Bio-Oil effektiv för att få bort celluliter. Den ser till att kroppen snabbt kan absorbera oljan och öka elasticiteten i huden vilket bidrar till att bristningar minskar och inte uppstår lika lätt.

För att få bort celluliter krävs det alltså en livsstil som ger din kropp och hud möjlighet för att kunna svara på behandling av Dermarollers och Bio-Oil. Denna livsstil som krävs kommer inte bara hjälpa dig att få bort celluliter men även ge dig ett friskare liv, du har alltså mycket på att vinna av att göra ett riktigt försök för att få bort dina celluliter.

 

Bio oil mot celluliter 

SPECIALPRODUKT FÖR

CELLULITER

Shaping kräm framtagen för behandling av celluliter genom ökad blodcirkulation

  • Minskar synligheten av celluliter
  • Ökar blodcirkulationen
  • Ger huden vitalitet och energi
  • Förbättrar hudens elasticitet

Utvalda produkter - Behandling mot celluliter