SINGLES DAY FÖRLÄNGT-  22% RABATT PÅ DITT KÖP - RABATTKOD: SW21

0

SINGLES DAY FÖRLÄNGT-  22% RABATT PÅ DITT KÖP - RABATTKOD: SW21

  • Fri frakt över 299 kr
  • Över 40 000 nöjda kunder
  • Köp nu, betala i December!

Behandla akne med ASD-serien från Cicamed

Behandla akne med ASD-serien från Cicamed

ASD-serien från Cicamed är speciellt framtagen för att effektivt behandla akne

Cicamed ASD active cleansing gel

Cicamed ASD active cleansing gel är en gel speciellt framtagen för fet och blandad hy och verkar djuprengörande. Med noga utvalda ingredienser avlägsnar den effektivt orenheter, förebygger för hög talgproduktion och skapar balans i huden. Cicamed ASD active cleansing gel är pH-balanserad för att inte torka ut huden. Huden lämnas återfuktad och mjuk istället för torr och stram. Glykol- och salicylsyra hjälper till att exfoliera huden och löser upp tilltäppta porer och för att motverka uppkomsten av akne. Vitamin-B, trollhassel och aloe vera lugnar huden och motverkar att irritation uppstår medan mentol ger huden en svalkande känsla.

Massera in en liten mängd Cicamed ASD active cleansing gel på fuktat ansikte och hals samt dekolletage morgon och kväll. Skölj av. Avsluta med Cicamed ASD active moisturizer.

Cicamed ASD active moisturizer

Cicamed ASD active moisturizer är en mjuk fuktkräm som är utvecklad för att ge fukt till, och balansera, fet- och oren hud. Cicamed ASD active moisturizer är speciellt utvecklad för att förebygga uppkomsten av orenheter och att reglera överproduktionen av talg. Den är även framtagen för att dämpa rodnad genom att inte verka uttorkande eller irriterande för huden. Cicamed ASD active moisturizer innehåller salicylsyra, sink och vitamin-A som alla verkar vårdande för huden och motverkar uppkomsten av akne och orenheter. Antioxidanter och vitamin-B återfuktar din hud och hjälper till att skapa en mer jämn hudton och reducerar märken efter tidigare inflammationer. Mentol lämnar din hud med en sval och skön känsla.

Använd på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll. Vid användning på morgonen avsluta alltid med solskydd.

Köp Cicamed ASD active cleansing gel och Cicamed ASD active moisturizer här! 

POPULÄR HUDVÅRD FRÅN SKINROLLER

Blackhead Remover Peel Mask
Mot SVARTA pormaskar

Blackhead Remover Peel Mask

179 kr
Mild Cleanser 200 ml
För känslig hud

Mild Cleanser 200 ml

179 kr
Paket mot ärr
För ärr i ansiktet

Paket mot ärr

799 kr
Trouble Skin Solution Magic Powder
Punktbehandla finnar

Trouble Skin Solution Magic Powder

199 kr
Dermaceutic Mask 15
Mot fet hud

Dermaceutic Mask 15

599 kr
Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild