Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Behandla ärr och akneärr med Skinroller

Akneärr är för många en tråkig påminnelse om den akne som de tidigare haft. Som tur är det många som kan berätta att de har minskat synligheten av sina akneärr med hjälp av en dermaroller.

Reducera synligheten av ärr med Dermaroller

Att behandla med dermaroller kan hjälpa dig att minska synligheten av akneärr. Observera att du inte ska behandla områden med aktiv akne med skinroller, då det kan förvärra problemen, så länge du inte behandlar ett område med aktiv akne går det dock utmärkt att behandla med din skinroller.

En dermaroller består av hundratals små nålar som man rullar över huden, så att de skapar kontrollerade, små skador. Dessa skador stimulerar huden naturliga läkningsprocess. Det är vid denna läkningsprocess som huden kan återskapas och samtidigt förbättras. Den rekommenderade längden för behandling av akneärr är 0,5 mm.

Kombinera ärrbehandlingen med Cicamed Scar

 

Salva mot ärr 

Kombinera gärna behandlingen med Cicamed Scar som kan hjälpa till att förbättra ärrens utseende och minska deras synlighet. För behandling med Cicamed Scar är det bra om märkena är så färska som möjligt och gärna fortfarande röda. Behandlar du märkena med Cicamed Scar så ska de punktbehandlas. Det är viktigt att massera in ett tunt lager, produkten är dryg och den kan annars upplevas som kladdig om för mycket kräm används.

På fortfarande aktiv akne rekommenderar vi dessa produkter från Cicamed. Cicamed ASD Active Cleansing Gel samt Cicamed ASD Active Moisturiser.

ASD Active Cleansing Gel 100 ML är en djuprengörande ansiktsgel som är speciellt framtagen för fet- och blandhy. Gelen tvättar rent utan att torka ut och lämnar huden återfuktad utan att kännas torr och stram. Avsluta med ASD Active Moisturiser som aktivt motverkar finnar och orenheter. Cicamed ASD Active Moisturiser är utvecklad för att reglera talgproduktionen och hjälper till att dämpa rodnad.

PRODUKTER MOT ÄRR FRÅN SKINROLLER

Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild