Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Behandla håravfall med Skinroller och Cicamed

Håravfall och tunnhårighet kan för det mesta behandlas, vare sig du vill behandla ett påbörjat håravfall eller behandla i förebyggande. För att hjälpa ditt hår på traven har vi har valt ut två produkter från svenska Cicamed som är speciellt anpassade för att behandla och förebygga håravfall.

Cicamed HLT Scalp Treatment innehåller noga utvalda ingredienser. Ingredienser som kan hjälpa till att stimulera hårbotten och på så sätt öka hårets täthet och förbättra dess struktur. 

Produkten innehåller ProcapilTM som består av tre unika ingredienser som tillsammans motverkar orsaken till håravfall.

  • Oleanolsyra, hämmar det enzym som påverkar tunnhårighet hos både män och kvinnor.
  • Apigenin, ökar blodcirkulationen i hårbotten. Vilket gör att hårsäckarna kan ta upp mer syre och bidrar till att hårbotten blir mer mottaglig för de övriga ingredienserna.
  • Biotinyl-GHK, fungerar som en anti-aging produkt genom att stimulera cellernas aktivitet.

Cicamed HLT Scalp Treatment innehåller även vitaminer, antioxidanter, pantenol (pro-vitamin B5), aloe vera och ekologiskt grönt te, Q10 och vitamin E.

Applicera i torr hårbotten på det området du vill behandla, massera försiktigt in. Produkten ska ej sköljas ur. Använd morgon och kväll de två första månaderna därefter en gång per dag.

Kombinera gärna med Cicamed Shampoo 3% Hair Loss Treatment.  Precis som HLT Scalp Treatment innehåller shampoot ProcapilTM, det första steget till ett starkare och fylligare hår samtidigt som produkten verkar skonsamt för din hårbotten och ditt hår.

Massera in shampoot i fuktigt hår, låt verka i minst 5 minuter. Skölj noggrant ur.

Produkten innehåller även ingredienser som pantenol (pro-vitamin B5), aloe vera, veteprotein, ekologiskt grönt te, Q10 och vitamin E. Fritt från SLS (SDS), SLES, mineraloljor, parabener och silikon.

Kombinera håravfallsbehandlingen med dermaroller

Behandla håravfall med Skinroller Pro hemmabehandling

 

Välj att kombinera dessa produkter med din dermaroller för ett mer effektivt resultat. Genom att stimulera hårbotten med en skinroller skapar du extra gynnsamma förutsättningar för att behandlingen med Cicamed HLT Scalp Treatment och Shampoo 3% Hair Loss Treatment ska fungera så effektivt som möjligt. För behandling av håravfall rekommenderar vi storleken 0,5.


Köp produkter mot håravfall här! 

POPULÄR HUDVÅRD FRÅN SKINROLLER

Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild