Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Bio-Oil - en prisbelönt olja mot ärr & bristningar

Bio-Oil är den prisbelönta oljan som kan hjälpa dig med allt från att behandla bristningar och ärr, ge fukt till torr hud och jämna ut din hudton. Sen produkten lanserades 2002 har den fått 84 utmärkelser och är den bästsäljande produkten mot bristningar och ärr.

Bio-Oil hjälper till att återbygga hudens naturliga fettlager och kan därmed minska uppkomsten av fina linjer, rynkor och lös hud. Produkten kan på så sätt hjälpa dig att motverka hudens ålderstecken.

Oljan är fullproppad med vitaminer, som vitamin-A och vitamin-E, samt naturliga växtoljor som bland annat lavendelolja, rosmarinolja och kamomillolja, som alla verkar välgörande för huden. Den innehåller även PurCellin Oil™ som gör att oljan snabbt absorberas av huden. Produkten är även fri från konserveringsmedel.

Kombinera Bio-Oil PureCellin med Skinroller

Kombinera gärna med behandling med din Skinroller för ökad effekt. Vi rekommenderar speciellt att du använder oljan om du behandlar huden med din dermaroller för att reducera celluliter, pigmentförändringar och bristningar då den fungerar utslätande och mjukgörande för huden och hjälper till att jämna ut din hudton. Oljan passar även utmärkt för torr och åldrande hud.

Oljan är gjord på milda och vårdande ingredienser och passar för användning på hela kroppen och ansiktet. Massera in oljan med små cirkulerande rörelser på väl rengjord och torr hud så att oljan kan absorberas snabbt av huden utan att bli kladdig.

Använd två gånger dagligen eller vid behov.

Kräm mot bristningarresultat före efter microneedling

Köp Bio-Oil här.

Köp Bio-Oil och skinroller till paketpris här.

POPULÄR HUDVÅRD FRÅN SKINROLLER

Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild