Alltid fri frakt över 299kr

0

Alltid fri frakt över 299kr

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Retinolserum + Skinroller

Behandla huden med Retinolserum och Skinroller

Retinol

Retinol är produkten på allas läppar just nu och det finns det goda anledningar till. Retinol stimulerar nämligen hudens produktion av kollagen och verkar föryngrande på huden och motverkar ålderstecken. Retinol kan till exempel motverka rynkor och även leda till förbättring av solskador och pigmentförändringar och ge ökad lyster.

Retinolserum

Ett serum känns lätt och tränger snabbt ned i huden där de aktiva ingredienserna verkligen kan jobba. Retinol är en sorts A-vitamin. A-vitamin är en livsviktig del av vår dagliga kost men som även kan göra underverk för din hud. Vårt retinolserum är även berikat med vitamin E, som är en antioxidant med skyddande egenskaper.

Ett bra serum fungerar även som en extra knuff för din övriga hudvårdsrutin. Serumet kan snabba på effekterna av dina andra hudvårdsprodukter då serumet hjälper till att stärka huden från de djupare hudlagren medan till exempel en fuktkräm verkar ovanpå huden.

Att börja med en ny produkt

När du börjar använda nya produkter kan det ta 2-8 veckor för huden innan den har anpassat sig till din nya rutin. Under den tiden kan huden till och med upplevas som sämre och till exempel torrare än tidigare. Uppstår ett direkt obehag på huden bör du avbryta behandlingen.

Var alltid noga med att använda en bra SPF när du behandlar med retinol. Huden blir känsligare för solens strålar på grund av retinolets exfolierande effekter. Använd en hög SPF på 30-50 och applicera flera gånger under dagen, oavsett väder.

Retinol och syror under graviditeten

Retinol är en form av A-vitamin. En för hög konsumtion av A-vitamin rekommenderas inte för gravida som bland annat bör undvika att äta lever.  Det finns dock inte tillräckligt med forskning för att fastslå att produkter innehållande A-vitamin skulle vara skadliga för mamma eller fostret.

Även om ditt retinolserum behandlar små delar av huden så rekommenderar vi att du undviker att använda produkter innehållande retinol och andra syror under din graviditet. Anledningen är att huden är extra känslig och föränderlig under graviditeten, därför lämpar sig det bättre att använda snällare produkter som till exempel Bio-Oil.

Använd vårt retinolserum tillsammans med din Skinroller för ökad effekt.

Köp Retinolserum och Skinroller till paketpris här.

POPULÄR HUDVÅRD FRÅN SKINROLLER

Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild