JUST NU FRI FRAKT & FRI FAKTURA

0

JUST NU FRI FRAKT & FRI FAKTURA

  • Över 50.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i Februari!
  • 1-3 dagars leverans

Så behandlar du pigmentfläckar med skinroller

Pigmentfläckar eller hyperpigmentering som det också kallas kan uppstå av olika orsaker. Det är vanligt att de uppkommer på grund av hormonell påverkan, till exempel vid användandet av hormonella preventivmedel eller under graviditeten. Men de kan också framträda som ett resultat av en solskada om du har bränt dig i solen upprepade gånger. De kan även uppstå på grund av ärrbildning vid akne, eksem eller andra skador på huden. Pigmentfläckar uppstår när melaniet klumpar ihop sig vilket gör hudtonen ojämn. Det är även därför som hyperpigmentering ofta blossar upp på våren och sommar när melaninet åter stimuleras av solens strålar.

 

Behandla pigmentfläckar med dermaroller

För att råda bot på dessa fläckar rekommenderar vi att du behandlar med Skinroller. En dermaroller består av flera hundra nålar, när du rullar dem över huden skapar de små kontrollerade skador som i sin tur sätter igång läkningsprocessen i huden. Det är vid denna läkningsprocess som huden kan läka sig på ett sätt som förbättrar hudens struktur, jämnar ut hudtonen och förbättrar utseendet.

Kombinera din behandling mot pigmentfläckar med Bio-Oil

Kombinera gärna din behandling med Bio-Oil då oljan hjälper till att jämna ut din hudton.

Bio-Oil absorberas snabbt in i huden och bidrar till en jämnare hudton och mjuk hud.

Behandling med skinroller kan även fungera mot hypopigmentering som i motsats till hyperpigmentering innebär lägre pigmentering på de utsatta hudområdet.

Köp Bio-Oil och dermaroller till paketpris här.

 

POPULÄR HUDVÅRD FRÅN SKINROLLER

Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild