🎁Förlängt öppet köp till 31:a Januari  🎁

0

🎁Förlängt öppet köp till 31:a Januari  🎁

  • Fri frakt över 199kr!
  • Över 40 000 nöjda kunder
  • Köp nu, betala i Januari!

Vilken nållängd på Skinroller är bäst?

Vilken nållängd på Skinroller är bäst? Har du bestämt dig för att testa en behandling med Dermaroller och undrar nu vilken storlek du ska välja? Det finns ingen nållängd på Skinroller som är bättre än någon annan, däremot passar olika storlekar bra för olika typer av hudbesvär. Microneedling som metoden kallas har nämligen visat sig vara effektiv för en mängd olika hudproblem, och även för personer med ”normal hy” som vill få den till perfektion eller motverka hudproblem. De skador och hudbesvär du kan reducera med hjälp av Dermaroller är t.ex. ärr, rynkor, bristningar, celluliter, förstorade porer, eksem och pigmentfläckar. Det är även vanligt att använda Skinroller för att förbättra hudens struktur och göra den fastare om du har torr, känslig och slapp hud. Nedan guidar vi dig i hudroller-djungeln och reder ut vilken nållängd på Dermaroller som passar just dig och varför!

Hur fungerar Skinroller och behandling med Microneedling?

För att riktigt förstå varför längden på nålarna spelar roll gäller det att ha koll på hur behandlingen fungerar och verkar på din hy. Anledningen till att olika nållängder på Skinroller ger olika resultat beror på att nålarna penetrerar olika delar av hudens lager. För mindre och mer ytliga problem bör du välja kortare nålar, samt när du behandlar områden med tunnare och mer känslig hy. För djupare problem och där huden är tjockare bör du däremot använda en längre nållängd på din Dermaroller.


Bild av VOYZ bloggare Sanna Göransson som använder Skinroller för att få bättre struktur och lyster i sin hy. Läs hennes blogg här

Skinroller nållängd 0.5 mm

Denna nållängd är ultimat om du vill fräscha upp din hy och behandla mer ytliga hudproblem. De kontrollerade skador som skapas i det ytligaste hudskiktet verkar genom att de gör huden extremt mottaglig för de aktiva ingredienserna i dina hudvårdsprodukter. Denna behandling öppnar alltså upp huden och förbättrar upptagningen samtidigt som den förebygger problem och håller huden fräsch. Du kan köpa denna Dermaroller här.

Passar för behandling av:

Mindre ärr och acneärr, eksem, porer, rynkor i ansiktet, sol- och pigmentfläckar, håravfall.

Skinroller nållängd 1.0 mm

Vill du behandla djupare hudbesvär och reparera skador samtidigt som behandlingen föryngrar huden är 1.0 mm perfekt. Denna behandling når nämligen längre ner i hudens andra lager dermis, där kollagenet produceras. Dessa kontrollerade skador stimulerar därför cellförnyelsen och ny hud skapas. Denna nållängd på Skinroller är även optimal att använda i ansiktet eller på mer känsliga delar av kroppen.

Passar för behandling av:

Rynkor fina linjer i ansiktet, porer och slapp hud.

Skinroller nållängd 1.5 mm

Denna längd på nålarna passar för att behandla lite djupare skador och hudproblem, samt på områden där huden är tjockare. Nålarna når långt ner i hudlagret dermis och effekten av behandlingen är att den skapar en ökad kollagenproduktion djupt ner i huden. Detta är otroligt effektivt för att reducera synligheten av hudskador och andra besvär som grundar sig i hudens andra lager.

Passar för behandling av:

Djupare ärr och acneärr, bristningar på kroppen, celluliter, sol- och pigmentfläckar och slapp hud.

Ögonroller nållängd 0.3 mm

Kring ögonen är huden extra tunn och väldigt känslig, därför bör du behandla detta område med en Dermaroller som är speciellt anpassad för detta. En ögonroller har förutom kortare nållängd även en mindre och smidigare yta för att du ska komma åt ordentligt kring ögonpartiet. Denna kan även användas för att behandla näsan då dess form och struktur gör det svårt för en vanlig Skinroller att komma åt vissa delar. Du kan köpa denna ögonroller här.

Passar för behandling av:

Svullnader, mörkar ringar och rynkor runt ögonen. Svåråtkomliga delar av näsan.

PRODUKTER MOT ÄRR FRÅN SKINROLLER

LUCKA
−25%
Liquid AHA Deep Peel Eclado
Ger en fantastisk lyster

Liquid AHA Deep Peel Eclado

199 kr 149 kr
LUCKA
−25%
Shining 21% Vitamin C Serum
Intensiv C-vitamin boost

Shining 21% Vitamin C Serum

599 kr 449 kr
LUCKA
−25%
Glutathione Super Whitening Spot Cream
fÖR pigmentfläckar och ärr

Glutathione Super Whitening Spot Cream

449 kr 337 kr
LUCKA
−25%
AHA Exfoliate Deep Peel
Djuprengörande med AHA-syror

AHA Exfoliate Deep Peel

249 kr 187 kr
ERBJUDANDE
−20%
Paket mot ärr & pigmentering - Startkit
Nattbehandling

Paket mot ärr & pigmentering - Startkit

837 kr 669 kr
LUCKA
−25%
Eclado PHA Soft Peel 15
Avlägsnar smuts och återfuktar

Eclado PHA Soft Peel 15

199 kr 149 kr
Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild