SINGLES DAY FÖRLÄNGT-  22% RABATT PÅ DITT KÖP - RABATTKOD: SW21

0

SINGLES DAY FÖRLÄNGT-  22% RABATT PÅ DITT KÖP - RABATTKOD: SW21

  • Fri frakt över 299 kr
  • Över 40 000 nöjda kunder
  • Köp nu, betala i December!

Så fungerar Serum med Vitamin C

Därför ska du använda Serum med Vitamin C

Varför är det så bra att använda serum med Vitamin C? Få har nog missat att Vitamin C är en otroligt bra antioxidant och viktig för vår kropp, och att ge sig själv en vitaminboost i form av färskpressad apelsinjuice på morgonen är super. Dock räcker det inte alltid att endast äta vitaminrik kost för att ge kroppen den mängd C-vitamin den behöver för en välmående och vacker hy. Denna antioxidant kan nämligen göra mirakel för din hud om du gör det på rätt sätt. Apelsinjuice i all ära, men vill du verkligen se resultat rekommenderar vi att du investerar i ett Serum med Vitamin C. Använd sedan detta regelbundet och ge inte upp om du inte ser resultat direkt! Nedan förklarar vi varför.

Hemligt erbjudande: Ange rabattkoden Vitamin25 och få 25% rabatt när du handlar Skinroller + Vitamin C-serum

Varför är Vitamin C så bra för huden? 

Denna vattenlösliga, naturliga antioxidant är en viktig del i kroppens kollagenproduktion, det vill säga det som bidrar till cellförnyelse och att du får ny och fin hud. C-vitamin behövs i alla hudens lager men har störst koncentration i hudens mellanlager, och det är i det och hudens nedre lager magin sker. Skönhet kommer verkligen bokstavligen inifrån!

Fördelar med C-vitamin för huden

  • En viktig del av kollagensyntesen och bidrar till att huden blir jämn, får bättre struktur och behåller sin spänst.
  • Bidrar till en förbättrad och snabbare cellförnyelse av ny hud.
  • Reducerar skadad hud, rynkor och fina linjer då den får huden att läka snabbare.
  • Gör pigmentfläckar mindre synliga och ger dig en jämnare hudton.

 

Varför ska man använda Serum med Vitamin C?

Serum har en formula med mindre molekyler än vanliga hudkrämer, vilket gör att de kan tränga betydligt längre ner i hudens olika lager. För att verkligen få C-vitamin till de djupare hudlagren där den gör som störst verkan bör du därför komplettera dina vanliga krämer med serum som innehåller Vitamin C.

När bör jag använda Serum med Vitamin C?

Du bör några gånger i veckan smörja in din hud med Serum med Vitamin C, exempelvis på kvällen efter att du har rengjort din hud ordentligt. Då Vitamin C är en vattenlöslig antioxidant absorberas den väldigt fort, och utsätter du din hud för solens UV-strålar försvinner cirka en två tredjedelar av C-vitaminen i din hud. Efter en lång och slitsam sommar, bör du därför fylla på med extra C-vitamin för ordentlig återfuktning. C-vitamin har även precis som Aloe Vera en läkande effekt på huden. Så har du skadad hud kan du även smörja in den med Serum med Vitamin C för att få den att läka snabbare! Detta fungerar inte bara på exempelvis sår, utan pigmentfläckar, fina linjer och rynkor blir även mindre framträdande efter regelbunden användning. 

 

När kan jag se resultat från Serum med Vitamin C?

Precis som med allt annat här i livet gäller det att ha tålamod. Förvänta dig därför inte att vakna upp med porslinshy efter att ha använt serumet en gång! Det tar ungefär 28 dagar för en hudcell att förnya sig, så efter en månad bör du kunna se de riktiga resultaten! Serum förbättrar även effekten av dina andra hudvårdsprodukter. Så se därför till att skaffa dig en riktigt bra hudvårdsrutin med grymma produkter om du inte redan har det!

 

Vilket Serum med Vitamin C rekommenderar vi?

Vi rekommenderar ”Vitamin C + Hyaluronic Acid” från populära Neutriherbs, då ingrediensen hyaluronsyra även ger din hud massvis av fukt! Vi rekommenderar även att du använder detta serum i kombination med Skinroller. Detta verktyg är en av de enklaste och effektivaste hudvårdbehandlingarna du kan göra själv hemma! Skinroller gör din hud mer mottaglig för absorberingen av C-vitamin i huden, därför fungerar den så bra i kombination med detta serum.  

 

Köp Neutriherbs Serum med Vitamin C - HÄR

Köp Skinroller med Vitamin C  - HÄR

Vill du testa båda två för att boosta effekten ordentligt? Köp båda till paketpris - HÄR

 

POPULÄR HUDVÅRD FRÅN SKINROLLER

Skinroller + Retinol Serum
Vitamin A

Skinroller + Retinol Serum

599 kr
Glutathione Super Whitening Spot Cream
fÖR pigmentfläckar och ärr

Glutathione Super Whitening Spot Cream

449 kr
Melaban Deep Spot Patch
Plåster mot pigmentering

Melaban Deep Spot Patch

399 kr
Shining 21% Vitamin C Serum
Intensiv C-vitamin boost

Shining 21% Vitamin C Serum

399 kr
Alltid fri frakt över 299kr

Exempelbild
Alla ordrar packas inom 24h
Exempelbild
14-dagars öppet köp
Exempelbild
Över 40000 nöjda kunder
Exempelbild