Alltid fri frakt & fri faktura

0

Alltid fri frakt & fri faktura

 • Över 50.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i April!
 • 1-3 dagars leverans

Blackhead and Pore Eliminating Complex

Multiaktiv gel som snabbt hjälper till att reglera talgproduktionen, dämpar inflammation i huden och hjälper dig bli av med pormaskar, förstorade porer och blemmor.

 • Drar ihop porerna för att göra dem mindre synliga och motverkar akne.

 • Aktiva ingredienser som rengör och slätar ut.

 • Hjälper till att minska glansighet, rodnad och inflammation.

 • Lugnar och reparerar huden

399 kr
 • Status: Finns i lager
 • 1-3 dagar leverans med Postnord eller DHL
 • Fri faktura med Klarna, betala i April

Multiaktiv gel som snabbt hjälper till att reglera talgproduktionen, dämpar inflammation i huden och hjälper dig bli av med pormaskar, förstorade porer och blemmor.

 • Drar ihop porerna för att göra dem mindre synliga och motverkar akne.

 • Aktiva ingredienser som rengör och slätar ut.

 • Hjälper till att minska glansighet, rodnad och inflammation.

 • Lugnar och reparerar huden

 • 1-3 dagar leverans med Postnord eller DHL
 • Fri faktura med Klarna, betala i April

Om produkten:

Blackhead & Pore Eliminating Complex är en behandling som hjälper dig bli av med pormaskar och förstorade porer och passar bra för hud som lätt drabbas av akne. Behandlingen innehåller 2% Salicylsyra, eller BHA (Beta Hydroxy Acid) som syran också kallas.

Betahydroxisyra är djupt rengörande och exfolierande för huden. Syran peelar bort de döda hudcellerna i överhuden så att ny hud kan komma fram. En annan viktig egenskap är att Salicylsyra går in i huden och rengöra porerna, verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt för att motverka akne, men även lugnande och läkande för att reparera och ge en strålande hy. Förutom Salicylsyra, innehåller behandlingen en kombination av effektiva ingredienser för bästa effekt mot pormaskar och akne.

 

Vad kan huvudingredienserna i Blackhead & Pore Eliminating Complex hjälpa till med?

2 % Salicylsyra: Effektiv BHA-syra som är exfolierande, antibakteriell och antiinflammatorisk. Salicylsyra bekämpar akne och hjälper dig bli av med förstorade porer och pormaskar, och jämnar ut både ton, struktur och rynkor i ansiktet. Salicylsyra fungerar som en skrubb för huden som exfolierar den översta huden, utan att innehålla skrubbkorn. Trots att Salicylsyra (BHA) är en effektfull ingrediens, är den även antiinflammatorisk och minskar därför risken för irritation. Dock rekommenderas att använda solskydd under dagtid då BHA-syra gör huden mer solkänslig.

P-Refinyl (Linsextrakt): Multiverkande aktiv ingrediens som minskar synliga porer och dämpar talgproduktionen för en mattare hud. Porerna dras ihop vilket slätar ut huden och ger en jämnare och mer strålande hy.

Tea Tree Olja: Mycket antiseptiskt och har naturliga antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper.  Tea Tree olja läker utslag, dämpar inflammation och renar porerna. Hjälper hud som lätt drabbas av blemmor att hållas ren och frisk.

Allantoin: Utvinns från roten på vallört och är naturligt irritationsdämpande. Allantoin verkar lugnande för huden och stimulerar cellproduktionen och nybildningen av hudvävnad. Detta gör att läkeprocessen påskyndas, inflammationer i huden dämpas och huden kan repareras och åthämta sig.  

Hur ska Blackhead & Pore Eliminating Complex användas

Använd på rengjord hy två gånger om dagen.

Rengör ansiktet noga, stryk försiktigt på ett tunt lager gel över det drabbade området och avsluta sedan med dag- eller nattkräm.

Alla produkter i en hudvårdsrutin är skapade för att samverka och förstärka effekten av varandra, för bästa effekt rekommenderas därför att du gör alla steg i rutinen.

Produkterna jobbar tillsammans för att skapa en strålande och välmående hy, och speciellt bra samarbetar produkter från samma hudvårdsserie.

1. Börja med att rengöra huden ordentligt och badda ansiktet torrt

2. Svep ansiktsvatten över huden med bomull. Ansiktsvattnet återställer hudens pH-balans och förbereder huden för serum, behandlingar och ansiktskräm.

3. Nästa steg är behandling, precis som Blackhead & Pore Elimination Complex eller serum.

4. Dagkräm eller nattkräm och ögonkräm, kom ihåg att avsluta med solskydd på dagtid.  .

INNEHÅLL: Salicylic Acid 2.0%, Purified Water, Glycerin, Allantoin, Ethoxydiglycol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lens Esculenta Seed Extract, Camellia Sinensis Extract

Vanliga frågor

Q: Hur lång är leveranstiden?
A: Den normala leveranstiden är 1-3 dagar (2-4 dagar till Gotland och Norrland) 

Q: Kan jag använda era produkter under gravidtet? 
A: Ja, våra produkter går att använda. Vi avråder dock från ingrediensen Vitamin A under graviditet. Även Skinroller går att använda.

Q: Hur mycket kostar frakten?
A: Frakten är gratis!

Q: Vilket betalmedel erbjuder ni?
A: Vi erbjuder trygg betalning med Klarna Checkout. Du får fri faktura under 14-dagar och betalar inte förens dina varor har kommit fram!

 

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension: