Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

 • Över 100.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Maj
 • 1-3 dagars leverans
heart-solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.

Skinroller PRO - Dermaroller

SPARA
−40%

Sveriges mest sålda Skinroller för dig som vill få en bättre hy. En dermaroller stimulerar hudens produktion av kollagen och får huden att reparera sig själv genom att skapa små mikrohål i huden. Resultatet blir mjukare, fastare och jämnare hy, särskilt effektiv mot rynkor. Hudroller kan användas både på kropp och ansikte för att återställa och minska hudskador och problem som uppstått under åren. Börja din behandling idag! 

 • Behandla bristningar, celluliter, ärr, håravfall, rynkor m.m
 • Vetenskapligt bevisad metod framtagen av hudläkare – långvariga resultat.
 • Kombinera med serum för bästa resultat
Ord. pris: 669 kr
 • Finns i lager
399 kr

 • 1-3 dagar leverans med Postnord eller DHL
 • Handla idag, betala i slutet av Majj!

Sveriges mest sålda Skinroller för dig som vill få en bättre hy. En dermaroller stimulerar hudens produktion av kollagen och får huden att reparera sig själv genom att skapa små mikrohål i huden. Resultatet blir mjukare, fastare och jämnare hy, särskilt effektiv mot rynkor. Hudroller kan användas både på kropp och ansikte för att återställa och minska hudskador och problem som uppstått under åren. Börja din behandling idag! 

 • Behandla bristningar, celluliter, ärr, håravfall, rynkor m.m
 • Vetenskapligt bevisad metod framtagen av hudläkare – långvariga resultat.
 • Kombinera med serum för bästa resultat
🐣15% rabatt på ett helt köp 🐣
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Ange koden PÅSK15 i kassan
 • 1-3 dagar leverans med Postnord eller DHL
 • Handla idag, betala i slutet av Majj!

Såhär använder du Skinroller PRO säkert

Steg 1: 

Tvätta ditt ansikte med din vanliga rengöring. Undvik en rengöring med starka syror

Steg 2: 
Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck över önskat behandlings område. Rulla Skinroller PRO över din hud ca 8-10 gånger över vardera område. Du ska rulla i fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen. (Se bilden nedan)

Obs: Se till att din Skinroller PRO är ren innan användning. 

Steg 4:
Applicera ett serum efter önskemål. 

Steg 5: 
Rengör din Skinroller med vår rengöringsspray. Ett annat alternativ är alkohol som finns att köpa på Apotek. 

Fem tips för en lyckad behandling


1. Se till att området du ska använda din roller på är noga rengjort och att även rollern är rengjord.

2. Återfukta huden vid torr hud. Det kan underlätta när du rollar.

3. Undvik stark sol efter behandling. Se alltid till att använda SPF även de dagarna solen inte lyser så starkt. 

4. Se till att dricka mycket vatten de närmaste dagarna. Detta kommer att snabba på läkningsprocessen.

5. Vi rekommenderar starkt att använda ett serum efter behandlingen. Detta då du nu öppnat upp tusentals mikrokanaler in i huden. Detta gör att huden kan absorbera alla de ämnen som finns i olika serum och vitaminkrämer. För optimalt resultat bör du kombinera din behandling med någon form av kräm eller serum lämpat för ditt ändamål.
 

 

Välj rätt storlek

0.5mm

Passar exempelvis behandling av mindre ärr, fina linjer och förstorade porer i ansiktet. 0.5 mm kan med fördel användas för att boosta hudens upptag av övrig hudvård. 

0.5mm kan användas 1 gång i veckan då huden hinner återhämta sig.

 1.0mm

1.0mm passar bra för behandling av hyperpigmentering, fina linjer, rynkor och djupare ärr. 

För att huden ska ha möjligheten att återhämta sig mellan behandlingarna rekomenderar vi minst 7 dagars mellanrum vid behandlingarna. 

1.5 mm 

Denna storleken rekomenderar för behandling av celluliter, behandling av bristningar exempelvis efter  graviditet eller oönskad viktuppgång. 

Storleksguide

STORLEK 0.5 1.0 1.5
Acneärr  
Eksem    
Porer    
Ärr i ansiktet  
Rynkor i ansiktet    
Sol och pigmentfläckar    
Håravfall  
Djupa ärr i ansiktet    
Ärr på kroppen    
Slapp hud    
Celluliter    
Bristningar    

Behandling av ålderstecken runt munnen. Även en jämnare klarare hudton.

Behandling av "argrynka" samt gammalt ärr. 


Behandla bristningar microneedling

 Skinroller i kombination med Bio-Oil minskar framträdandet av bristningar

Vi tar gärna emot dina före-och-efter bilder.

Vanliga frågor

Q: Hur lång är leveranstiden?
A: Den normala leveranstiden är 1-3 dagar (2-4 dagar till Gotland och Norrland) 

Q: Kan jag använda era produkter under gravidtet? 
A: Ja, våra produkter går att använda. Vi avråder dock från ingrediensen Vitamin A under graviditet. Även Skinroller går att använda.

Q: Hur mycket kostar frakten?
A: Frakten är gratis när du handlar för över 299kr! Du kan även välja att få din leverans med DHL) för endast 59kr

Q: Vilket betalmedel erbjuder ni?
A: Vi erbjuder trygg betalning med Klarna Checkout. Du får fri faktura under 14-dagar och betalar inte förens dina varor har kommit fram!

 

Lina• 2020-03-30
Verifierad köpare

Fick hem fel storlek på nålen men mailade kundtjänst som hade ett fantastiskt bemötande. Bytet löstes enkelt och smidigt och jag fick till slut 0.5 mm som jag nu har använt i några veckor men fina resultat. Första veckorna fick jag små knottor /plitor? Men har gjort min research innan och vet att det är en naturlig utrensning som är vanlig när man startar med microneedling, huden blir fanastiskt efter.

Aija• 2020-03-26
Verifierad köpare

Har använt 3 gånger nu med 1-2 måndaders mellanrum, märker en tydlig skillnad på de fina linjerna i min panna som är totalt borta. Ska nu beställa en till min pojkvän och jobba på hans rynkor! Rekomenderar starkt, men läs på innan. Dessa ska användas med försiktighet och inte tex en gång i veckan.. När man vet vad man gör, dessa är ett under!

Ebba• 2020-03-22
Verifierad köpare

Använde några gånger enligt instruktionerna, och ångrar att jag ens köpte denna produkt. Valde den minsta nålen, men efter en tids användning (1 gång/vecka (5 veckor)) så flippade min hud ut och massa knottror och ny akne uppstod. Var medvetna om att denna produkt egentligen är avsedd att användas av specialister etc, och passar absolut inte alla.

Mia• 2020-02-21
Verifierad köpare

Använder denna med ett niacinamide serum efter jag haft acne som inte är inflammerade och ser verkligen en skillnad! Mycket mindre hudproblem, minimalt av hudmissfärgning pga tidigare acne och fin lyster.
Använt den 1 gång var tredje vecka men tänker nu trappa upp det till var annan vecka.
Rekomnenderar starkt!

Rebecka• 2020-02-20
Verifierad köpare

Jag är helt beroende av mina rollers. Redan efter första användningen kändes min hud stramare och med massa glow. Jag använder bara rollers och fuktserum från annat märke. Funkar superbra. Acne kan sprida sig som någon annan skrev men jag upplever att de nya plitorna som eventuellt uppstår försvinner väldigt fort.

Sandra• 2020-02-10
Verifierad köpare

Köpte 0.5 mm till ansiktet o har använt i 2-3 veckor(2 gånger i veckan) och ärligt talat är jag amazed. Hade lite problem med acne innan som bara inte ville ge sig men sedan jag började använda denna har jag inte något på ansiktet längre(utom när jag använt smink). Jag märker att min hudton är jämnare(jag har ganska mycket rodnad på kinderna i vanliga fall), att mitt komplex är slätare och att min hud suger åt sig mycket mer av min fuktkräm. Vilket är det enda som både är positivt och negativt, så jag rekommenderar att man har en ordentlig fuktkräm och även ett serum innan man köper in denna. Dock vill jag säga till de som köper denna att ni bör läsa på om den innan så ni vet hur man använder den på ett säkert sätt.

Julia• 2020-02-04
Verifierad köpare

Var skeptisk först men skinroller är magisk! Har haft mycket problem med bristningar och har spenderat mycket pengar på olika dyra behandlingar på salonger men detta är det ända som har fungerat! Har fått fantastiskt resultat på 3 veckor. Det ända negativa jag kan säga att det gör ganska ont haha!
Helt klart värt pengarna 5/5

Shirin• 2020-01-23
Verifierad köpare

Jag har köpt men den är på väg en vitamin c serum och skinroller men tyvärr jag vet inte exakt hur man använder dem ,var snäll och hjälp mig ?

Mira• 2020-01-12
Verifierad köpare

Jag har en fråga innan jag ska använda min skinroller. Om jag redan har några acne på mitt ansikte kan jag använda den på dem? Eller måste jag undvika dessa acne?

Tove• 2020-01-09
Verifierad köpare

Superbra!

Sara• 2019-11-06
Verifierad köpare

jag trodde aldrig någonting skulle hjälpa mig så starkt men successivt mot mitt acne som jag led av i ca 4 år. Jag har använt den här rollern i ca 7 månader. En gång i veckan och applicerade retinol precision resurfacing drops i efterhand. Jag var skeptisk till detta och hade nästan gett upp alla sorters krämer hudläkarbesök och avancerade behandlingar mot mina acne samt acneärren jag hade. Nu är ärren betydligt mindre synliga och jag kan säga att jag har inte fått en enda finne sedan sommarens början. Jo två finnar som gjorde fruktansvärt ont båda gångerna! Men tack och lov för denna redskap! Vill avsluta med att säga att vitamin C serumet har jag använt dagligen sedan 7 månader tillbaka den är fantastisk!

Sabah• 2019-04-06
Verifierad köpare

Har beställt men vet inte hur man använda den. Och min hud skadad inte så mycket jag har ingen finnar på mitt ansiktet så rekommenderar ni att använda den?

Christine• 2018-12-16
Verifierad köpare

Använt min roller under 1 månad med sjuka resultat. Nu ska jag köpa som julklapp till syskon :)

Shahin• 2018-11-07
Verifierad köpare

Har studerat detta fenomen "Microneedling" under en lång tid, och ja, ska man se till fakta så är det en bra verktyg att ha i sin hudvård. Det som är viktigt är dock att man måste ha tålamod och konsekvent använda rollern, tro inte att du får resultat direkt! Jag tycker mig uppleva resultat, men det är också svårt att veta om det beror på serum jag använder. Men överlag skulle jag kunna rekommendera att pröva produkten och självavgöra. Den får inte en femma av mig då det är svårt att avgöra det riktiga resultatet.

Sofie• 2018-11-02
Verifierad köpare

Redan efter första användningen såg jag skillnad på min hy. Mycket jämnare och mycket mer lyster. Skinroller är nu ett måste i min hudvårdsrutin!

Lena Åk.• 2018-10-07
Verifierad köpare

Hej! Skulle precis beställa hem en ny Skinroller och så såg jag att den fått en helt ny design och att hemsidan är ny. Grattis! :-)

Ariel• 2018-10-04
Verifierad köpare

Fem poäng till skinroller!! Rollern känns av god kvalité och ger min hud verkligen bra resultat, både jag och min syster använder denna

Evelina• 2018-09-13
Verifierad köpare

Köpte även vitamin C-serum tidigare och det var jättebra! Jag var exhalterad när jag läste om denna Skinroller på facebook, jag var tvungen att prova!

WOW – Jag har använt den bara ett par gånger och det fungerar som magi! Rullar alltid fram och tillbaka ett par gånger i ansiktet där vissa missfärgningar och akne ärr funnits. Efter att ha använt Skinroller skulle använder jag serumet. Man kan faktiskt se skillnad direkt!

Marija J• 2018-09-11
Verifierad köpare

Jag var nära på att ge up det här med Dermaroller men ack den som ger sig! Efter totalt 8 veckors rollande så jämförde jag före och efter bilder och kan verkligen säga att man ser skillnad på mina bristningar! Så kan starkt rekommendera denna variant. Nästa projekt blir att pröva om det fungerar lika bra i ansiktet.

Tummen upp för snabb frakt!

Din recension: